Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Τον αδικεί η ισοπαλία!

Τον αδικεί η ισοπαλία!

0
Dodekanisos

Σπουδαία ισοπαλία μέσα στην Κρήτη απέσπασε ο Διαγόρας. Ο “γηραιός” πιστοποιώντας για μια ακόμα φορά ότι μετά την αλλαγή του προπονητή έχει βρει τον εαυτό του, έμεινε στο 0 – 0 με τον ΟΦ Ιεράπετρας ωστόσο δικαιούται να μην νιώθει και καλά δεδομένου ότι σύμφωνα με την εξέλιξη στο παιχνίδι θα μπορούσε να είχε πάρει και τους τρεις βαθμούς της νίκης!

Οι “κυανέρυθροι” δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα από τους αντιπάλους τους ενώ από την δική τους πλευρά, στο δεύτερο ημίχρονο απώλεσαν σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρουν. Οι καλύτερες από αυτές ήταν ένα σουτ του Γλυνού από μακριά στο κάθετο δοκάρι, ένα μεγάλο τετ α τετ με τον Μπαρμπαρούση που δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα αλλά και μια κλασική ευκαιρία με τον Γεωργίου που δεν βρήκε στόχο. Επιπρόσθετα θα πρέπει να αναφερθεί ότι από το 30′, ο “γηραιός” έπαιζε και με δέκα παίκτες λόγω αυστηρής δεύτερης κίτρινης κάρτας που είδε ο Κασνέτση. Την πρώτη, την είχε δει λίγο νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 18′.

Το παιχνίδι έγινε μπροστά σε περίπου 1800 θεατές που προσπάθησαν να ενθαρρύνουν τους παίκτες του ΟΦΙ, ωστόσο οι “κυανέρυθροι” έδειξαν ότι ήταν σωστά διαβασμένοι και δεν επέτρεψαν στον αντίπαλο να κάνει το παιχνίδι του. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Κρητικοί δεν μπόρεσαν να ¨φτιάξουν” κλασική ευκαιρία και παρά μόνο στο τέλος προσπάθησαν να απειλήσουν με ένα σουτ του Σέχου από το ύψος της περιοχής όπου έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε η Αντωνίου από τον Σύνδεσμο της Ανατολικής Αττικής και “βοηθοί” της ήταν οι Γεωργακόπουλος 9Πειραιά) και Νιδριώτης (Αθήνα).

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΟΦΙ: Καραγκιολίδης, Καραγιάννης (77′ Μέμος), Χιντζίδης, Σέχου, Τζέλεπης, Σμίλτος, Βογιατζής (39′ Παπαδόπουλος), Σκόνδρας, Κατσικοκέρης, Αποστολόπουλος (56′ Μηνάς), Αναστασόπουλος
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Τσέλιος, Ευαγγελιδάκης, Παπαδόπουλος, Ηλιάδης, Προβατίδης, Κασνέτσης, Γεωργίου, Καρπαθάκης, Κέρι, Μπουρλάκης (76′ Γλυνός), Μπαρμπαρούσης

πηγή φωτογραφίας: athleticradio.gr

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments