Αρχική Videos Το ζεύγος Ζελένσκι φωτογραφήθηκε για περιοδικό εν μέσω πολέμου

Το ζεύγος Ζελένσκι φωτογραφήθηκε για περιοδικό εν μέσω πολέμου

0

Μια φωτογράφηση του Βολόντιμιρ Ζελένσκι και της συζύγου του Olena για λογαριασμό του περιοδικού Vogue έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η πρώτη κυρία της Ουκρανίας, σε δηλώσεις της στο bbc για το θέμα αυτό, είπε τα εξής:

«Χρησιμοποιώ κάθε ευκαιρία για να μιλήσω για την Ουκρανία. Αυτή ήταν μια μεγάλη ευκαιρία. Εκατομμύρια διαβάζουν Vogue και ήταν καθήκον μου να τους μιλήσω απευθείας. Δεν έχω συνηθίσει την προσοχή. Όλοι παλεύουμε και αυτή είναι η δουλειά μας. Πρέπει να κάνω κι εγώ αυτή τη δουλειά». Πρόσθεσε ότι οι Ουκρανοί προσπαθούν να ζήσουν κανονικά στα μέρη της χώρας που είναι απαλλαγμένα από ρωσικά στρατεύματα.

«Ακόμα και οι στρατιώτες λένε στους φίλους τους να πάνε για καφέ, να δουν μια ταινία, να απολαύσουν την ηρεμία που έχουν. Είμαστε οι πρώτοι εδώ για να σας χαρίσουμε αυτή την ηρεμία. Το Κίεβο είναι μια ειρηνική πόλη, πρέπει να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε ακόμη και κάτω από επιθέσεις με ρουκέτες. Δεν υπάρχει ζωή χωρίς ανάπτυξη, πρέπει να συνεχίσουμε», πρόσθεσε.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments