Αρχική Videos Το Υπουργείο Υγείας θέλει να παρατείνει το υποχρεωτικό rapid test

Το Υπουργείο Υγείας θέλει να παρατείνει το υποχρεωτικό rapid test

0

Με νέα διάταξη η οποία θα πρέπει να βγει σε διαβούλευση, το Υπουργείο Υγείας παρατείνει το υποχρεωτικό rapid test για τους ανεμβολίαστους εργαζόμενους μέχρι και τις 31 Μαρτίου του 2023. Η διάταξη αναφέρει χαρακτηριστικά τα ακόλουθα:

«Με το άρθρο 16 του νομοσχεδίου παρατείνονται, από τη λήξη τους, έως την 31η.3.2023: η ισχύς του άρθρου 205 του ν. 4820/2021 (Α’ 130), περί της υποχρέωσης επίδειξης πιστοποιητικού ή βεβαίωσης εμβολιασμού ή νόσησης από τους εργαζόμενους στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα [παρ. 1]».

Είναι μια ακόμα κίνηση που κάνει πάρα πολλούς να αναρωτιούνται γιατί συμβαίνει μιας και έχει αποδειχθεί πως και οι ανεμβολίαστοι και νοσούν και μεταδίδουν. Και δεν είναι πλέον λίγοι αυτοί που κατηγορούν ευθέως τον Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη ότι κρατάει μια πολύ μεροληπτική και προβληματική στάση απέναντι σε εργαζόμενους που για τους δικούς τους προσωπικούς λόγους δεν έχουν επιλέξει τη συγκεκριμένη ιατρική πράξη.

Θα πρέπει λοιπόν μέχρι και την 31η Μαρτίου του 2023 οι εργαζόμενοι στον δημόσιο αλλά και στον ιδιωτικό τομέα να επιδεικνύουν πιστοποιητικό ή βεβαίωση εμβολιασμού ή νόσησης για να μπορούν να δουλέψουν.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments