Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου Το χρονικό της κλήρωσης (pics)

Το χρονικό της κλήρωσης (pics)

2
7
Dodekanisos

Σε καλό κλίμα και χωρίς να υπάρχουν αντιπαραθέσεις, πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΕΠΣΔ ο διαχωρισμός των ομίλων της Α’ και της Β’ Κατηγορίας καθώς και η κλήρωση των αγώνων της α’ φάσης του κυπέλλου Δωδεκανήσου. Η διαδικασία κράτησε κάτι περισσότερο από μια ώρα και ανέδειξε τους νέους ομίλους. Η διαδικασία ξεκίνησε με μια τοποθέτηση του προέδρου του Αγίου Ισιδώρου Βαγγέλη Παρασκευά ο οποίος μεταξύ άλλων επεσήμανε:
«Εφόσον τον τελευταία καιρό βλέπουμε διάφορες διαμάχες οι οποίες δεν είναι καλές για το ποδόσφαιρο μας, προτείνω αλλαγή καταστατικού και άμεσα εκλογές». Από τη δική του πλευρά, ο εκπρόσωπος της Ρόδου Μανώλης Βλάχος ζήτησε «ισονομία και ίση μεταχείριση εκφράζοντας παράπονα για τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος». Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος Τσαμπίκος Τόππος ο οποίος αφού ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική χρονιά χωρίς βία στους αγωνιστικούς χώρους, ρώτησε αν έχει ακόμα κάποιος να πει κάτι. Τον λόγο πήρε το μέλος της προσωρινής διοίκησης της Ένωσης Κάλλιστος Διακογεωργίου ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε πως, «η διοίκηση αυτή προσπαθεί για το καλύτερο δυνατό. Δεν είναι σωστό να μιλούν ορισμένοι για αντιπολίτευση και συμπολίτευση. Εγώ και ο Θεοδόσης Στεφανάκης μείναμε αμέτοχοι στις εκλογές. Μετά όμως αποφασίσαμε να βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Με συζήτηση και διάλογο όπως συνηθίζουμε να κάνουμε, ψηφίζουμε και στηρίζουμε τον πρόεδρο, δεν κάνουμε στείρα αντιπολίτευση. Ήρθα εδώ μόνο για να προσφέρω και όχι για την καρέκλα. Η δικαιοσύνη θα κρίνει κάποια πράγματα. Η ΕΠΣΔ πρέπει να είναι εκλεγμένη και όχι διορισμένη». Στη συνέχεια έγινε ο διαχωρισμός των ομίλων της Α’ Κατηγορίας. Λίγο πριν ξεκινήσει ο διαχωρισμός των ομίλων της Β’ Κατηγορίας, ο πρόεδρος του Αστέρα Μασσάρων Τσαμπίκος Καμπαστάνας πήρε το λόγο και έθεσε δυο βασικούς προβληματισμούς. Ο ένας έχει να κάνει με την απόφαση της προσωρινής διοίκησης της ΕΠΣΔ να μπορούν οι ομάδες της κατηγορίας αυτής να χρησιμοποιούν και πάλι χωμάτινα γήπεδα. Η απάντηση που πήρε από τον Τσαμπίκο Τόππο ήταν ότι, «δεν γίνεται για υποβάθμιση του πρωταθλήματος αλλά για την εξυπηρέτηση των ομάδων». Ο κ. Καμπαστάνας ανταπάντησε πως «έτσι όμως υπάρχει μεγαλύτερη οικονομική επιβάρυνση γιατί οι ομάδες αυτές θα χρειαστούν και 20 με 25 καινούργια ζευγάρια παπούτσια για το χώμα». Ο δεύτερος προβληματισμός του κ. Καμπαστάνα είχε να κάνει με το εξοδολόγιο των διαιτητών όμως κρίθηκε σκόπιμο να μην συζητηθεί εκείνη τη στιγμή.
-Η κλήρωση των αγώνων των πρωταθλημάτων της Α’ και της Β’ Κατηγορίας θα πραγματοποιηθεί στις 16 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο Lomeniz στις 6 το απόγευμα.
{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2013_2014/varius/diaxorismos_omilon/] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
FONTAN
FONTAN
10 years ago

Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΛΟΓΟ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗ ΛΑΧΑΝΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Π.Σ.Δ.

rinos
rinos
10 years ago

o diakidis pion ekprosopouse?o kasapis giati den pige ek merous tis rodou? are kseftiles faflatades oustttttttttttttttt