Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Το wing chun στη Ρόδο (video)

Το wing chun στη Ρόδο (video)

0
wing chun
Dodekanisos

Σχολή εκμάθησης του wing chun, μιας πολύ ευχάριστης και παράλληλη χρήσιμης πολεμικής τέχνης (και όχι μόνο), λειτουργεί το τελευταίο διάστημα στη Ρόδο. Ήταν μια ιδέα του ρόδιου δασκάλου, master Λουκά Καστρουνή ο οποίος έχει εκπαιδευτεί από τον δάσκαλο Wong Shun Leung, τον δάσκαλο του Bruce Lee,  και ο οποίος είναι ο ιδρυτής της «Ευρωπαϊκής Ένωσης Wing Chun» & Kali Eskrima / JKD. Δείτε ένα πολύ ενδιαφέρον video με τη συνέντευξη που παραχώρησε ο κ. Καστρουνής στην τηλεόραση Cosmos Δωδεκανήσου, στην αθλητική εκπομπή του Δημήτρη Δραγάτη.

 

{youtube}vfumQCauhHQ{/youtube}

Πιο κάτω, μπορείτε να διαβάστε μερικά ενδιαφέροντα πράγματα για το wing chun καθώς και για το τι ακριβώς γίνεται στη Ρόδο, όπως έχουν αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της σχολής (http://rhodeswingchunkungfu.weebly.com/):

 

«Είμαστε μια ενθουσιώδης ομάδα στην Ρόδο, που ψάχνουμε για ανθρώπους που να έχουν ενθουσιασμό και θέληση για να ενωθούν μαζί μας, προκειμένου να βελτιώσουμε τις δεξιότητές μας στο wing chun με την βοήθεια του δασκάλου μας Μaster Λουκά Καστρουνή, που έχει άμεσα εκπαιδευτεί με τον Μέγα δάσκαλο Wong Shun Leung, τον δάσκαλο του Bruce Lee, και ο οποίος είναι ο ιδρυτής της “Ευρωπαϊκής Ένωσης Wing Chun” & Kali Eskrima / JKD.

Ο Μάστερ Λουκάς Καστρουνής, μαθητής και συνεχιστής στην Ευρώπη, του Wong Shun Leung –Νίνο Μπερνάρντο, από το 1992 ίδρυσε και διδάσκει στις σχολές του Reading Academy Wing Chun & Kali στην Ευρώπη και στον Καναδά.

Η ομάδα της Ρόδος Wing Chun ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2012 με βασικό γνώμονα την μάθηση, την εξέλιξη, την διασκέδαση, την αποτίναξη του εγωισμού και βασική φιλοσοφία ότι όλοι είμαστε συμμαθητές και συμπορευόμενοι.

Επικεφαλής της ομάδας της Ρόδου είναι ο Νικήτας Καστρουνής –μαθητής του Μάστερ Λουκά Καστρουνή, που, για να συνεχίσει την ανάπτυξη του στο Wing Chun, ίδρυσε την σχολή Ρόδος Wing Chun με την έγκριση του δασκάλου του και αναζητεί ενθουσιώδη άτομα που θέλουν να προπονηθούν και να γνωρίσουν τί είναι το wing chun και τα οφέλη του, και, με την βοήθεια σεμιναρίων με τον δάσκαλό μας Μάστερ Λουκά Καστρουνή να αναπτύξουμε το Wing Chun (Λουκά Καστρουνή-Wong Shun Leung lineage) στην Ρόδο.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε στο: (+30) 690 8519330
e-mail: nikitas.kastrounis@gmail.com

 

Επίσημη ιστοσελίδα: Reading Academy Wing Chun Schools – EWCA
www.teamwingchun.co.uk»

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments