Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Το Twitter θυμήθηκε τις #Δηλωσεις_Αδωνι

Το Twitter θυμήθηκε τις #Δηλωσεις_Αδωνι

0
Dodekanisos

O υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης δεν σταματάει να μας χαρίζει απλόχερα άφθονο υλικό και σκηνές άπειρου κάλλους.

Πριν από λίγες ημέρες ο κ. Γεωργιάδης βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων μετά τις δηλώσεις που έκανε λέγοντας ότι υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης του ΦΠΑ σε βασικά προϊόντα. Ωστόσο μετά το «άδειασμα» που του επιφύλαξε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο υπουργός Ανάπτυξης τα γύρισε! 

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Γεωργιάδης επιχείρησε να παίξει με τις λέξεις. Συγκεκριμένα είπε πως δήλωσε ότι η κυβέρνηση «εξετάζει» το ενδεχόμενο να υπάρξει μείωση συντελεστών του ΦΠΑ. Ενώ ο κ. Σταϊκούρας ξεκαθάρισε ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει τώρα γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να εκτροχιαστεί ο προϋπολογισμός. «Και έχει δίκιο ο κ. Σταϊκούρας», πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης.

Οι νέες δηλώσεις αυτές, παρακίνησαν τους χρήστες του twitter, που φρόντισαν να υπενθυμίσουν στον Άδωνι Γεωργιάδη παλιές του δηλώσεις. Τις τελευταίες ημέρες εκτός όμως από το hashtag #δικο_σας_συναδελφοι, στο Twitter δημιουργήθηκε το εξίσου απολαυστικό #Δηλωσεις_Αδωνι. Είναι γεγονός ότι ο υπουργός Ανάπτυξης έχει πει απίστευτα πράγματα. Με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments