Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Το τοπικό μας είναι από τα καλύτερα της Ελλάδας!»

«Το τοπικό μας είναι από τα καλύτερα της Ελλάδας!»

0
DSC00001 6
Dodekanisos

Την άποψη πως το επίπεδο του τοπικού μας ποδοσφαίρου είναι από τα καλύτερα της Ελλάδας επεσήμανε με δηλώσεις του στο news12 ο ποδοσφαιριστής του Κλεόβουλου Αλέκος Κακλαμάνος. Ο πολύπειρος φορ μίλησε μεταξύ άλλων για τις επόμενες «φουρνιές» παικτών στο τοπικό μας καθώς και για το πότε σκοπεύει να «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.
Σχετικά με το επίπεδο του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου:
«Πιστεύω πως το επίπεδο του τοπικού μας ποδοσφαίρου βρίσκεται πολύ ψηλά και είναι ένα από τα κορυφαία της Ελλάδας. Νομίζω πως ξεπερνάμε σε ποιότητα πολλά και όχι μόνο τα τοπικά πρωταθλήματα των Αθηνών που επίσης θεωρούνται από τα καλύτερα».
Για τις επόμενες «φουρνιές» ποδοσφαιριστών:
«Δεν το έχω ψάξει και πολύ αλλά θεωρώ πως αρκετά παιδιά ήταν αυτά που σκόραραν και στο περσινό πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας. Παρόλο που όπως είδαμε το περασμένο πρωτάθλημα δεν είχε μεγάλο ενδιαφέρον στις πρώτες θέσεις αφού η Ρόδος είχε ξεφύγει πολύ γρήγορα. Το θέμα είναι και αυτά τα παιδιά να παίρνουν τις ευκαιρίες τους για να δείξουν τι μπορούν να κάνουν και μέσα από τα παιχνίδια να αποκτούν εμπειρίες για να προχωρήσουν. Βέβαια πρέπει να υπάρχουν και οι κατάλληλες συνθήκες από τις ομάδες για να μπορούν οι σύλλογοι να εμπιστευθούν αυτά τα παιδιά».
Σχετικά με το πότε σκοπεύει να “κρεμάσει” τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια:
«Την φετινή σεζόν ήμουνα πολύ κοντά στο να σταματήσω το ποδόσφαιρο και κάποιους επαγγελματικούς μου λόγους. Τελικά μιλήσαμε με τη διοίκηση και βρήκαμε την λύση ούτως ώστε να συνεχίσω να αγωνίζομαι και να βοηθάω όσο μπορώ την ομάδα και την εφετινή σεζόν».

Παναγιώτης Κεπέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments