Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου To θέμα των μετακινήσεων επί τάπητος

To θέμα των μετακινήσεων επί τάπητος

0
Dodekanisos

Με τον Υπουργό Επικρατείας, κ. Γιώργο Γεραπετρίτη και τη Βουλευτή Δωδεκανήσου, κα. Μίκα Ιατρίδη πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας στο Μέγαρο Μαξίμου ο Πρόεδρος της ΕΠΣΔ & μέλος της Ε.Ε. της ΕΠΟ, κ. Παναγιώτης Διακοφώτης.
Τα θέματα που τους απασχόλησαν, μεταξύ άλλων, ήταν οι δράσεις εκείνες που θα συμβάλουν στην ανάπτυξη και την πρόοδο του δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου καθώς και οι τρόποι ενίσχυσης και στήριξης των σωματείων, όπως το ζήτημα των εξόδων μετακίνησης των σωματείων όλων των κατηγοριών, ένα θέμα που απασχολεί ιδιαίτερα την Ένωση και θα καταθέσει ολοκληρωμένη πρόταση ως προς το θέμα αυτό. Ο Υπουργός άλλωστε γνωρίζει ότι η αγαπημένη του ομάδα ο Ποσειδών Καρπάθου, αποτελεί ένα από τα Σωματεία ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που ξοδεύουν τα περισσότερα για τη μετακίνηση τους, προκειμένου να συμμετέχουν στα τοπικά Πρωταθλήματα.
Ο κ. Γεραπετρίτης σημείωσε ότι η Κυβέρνηση και το αρμόδιο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού έχουν θέσει σε προτεραιότητα την αναβάθμιση των πρωταθλημάτων και τη στήριξη των Σωματείων και για τα ζητήματα που τέθηκαν θα μελετηθούν οι κατάλληλες λύσεις.
Οι προσπάθειες της Ένωσης για τη στήριξη των Σωματείων της, είναι συνεχείς, συντονισμένες και συλλογικές, με ανθρώπους που αγαπούν τον τόπο τους και είναι πρόθυμοι να ενισχύσουν το δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments