Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Το συγκινητικό «αντίο» του Παπαστάμου!

Το συγκινητικό «αντίο» του Παπαστάμου!

2
papastamos asteras
Dodekanisos

Την απόφαση να αποχωρήσει οριστικά από το νησί της Ρόδου μετά από εννιά χρόνια παραμονής του πήρε ο Κώστας Παπαστάμος. Ο έμπειρος επιθετικός, εξαιτίας επαγγελματικών υποχρεώσεων θα πρέπει να μετακομίσει. Ο ίδιος με μια συγκινητική ανακοίνωση του, ευχαριστεί τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε όλο αυτό το διάστημα. Ο Κώστας Παπαστάμος ήταν από τα πιο ηθικά παιδιά του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου και όπου και αν είναι θα τον θυμόμαστε πάντα. Αναλυτικά η ανακοίνωση του:
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο της Δωδεκανήσου, για την αγάπη που εισέπραξα αυτά τα 9 υπέροχα χρόνια, εύχομαι να τους την έχω ανταποδώσει. Για κάποιους ίσως είναι κουραστικό, αλλά ορισμένους ανθρώπους θα πρέπει να τους αναφέρω ονομαστικά. Πρώτα τις ομάδες ΑΕ Κω και Αναταγόρα Τους ανθρώπους του ΑΕΡΑ που με φέραν στη Ρόδο Νικολή Ν, Τριανταφύλλα Τ, Αντώνογλου Μ, Πελλό Θ. Τον Ακουσίλαο και την οικογένεια Παπουρδάνου ιδιαίτερα για την στήριξη που είχα σε μια δύσκολη στιγμή (τραυματισμού) της καριέρας μου. Τον Αστέρα Παστίδας και τον πρόεδρο Σιδηρόπουλο Σ. καθώς και τους συνεργάτες του που με αγκάλιασαν από τη πρώτη στιγμή. Αξιοσημείωτο το οικογενειακό κλίμα που έχει αυτή η ομάδα, αυτό κάνει ακόμη πιο δύσκολη την αποχώρηση μου. Να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές που συνεργάστηκα και φυσικά τους συμπαίκτες μου. Εύχομαι να με θυμάστε εκτός από την αγωνιστική μου παρουσία και για όλα τα υπόλοιπα που είναι εξίσου σημαντικά για μένα. Εξάλλου οι φιλίες και οι σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων δεν σταματούν στο ποδόσφαιρο».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ΜΙΝΑ
ΜΙΝΑ
10 years ago

ΦΟΒΕΡΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ. ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙ

Μαθιος.π
Μαθιος.π
10 years ago

Ο καλύτερος παίκτης με τον οποίο έχω συνεργαστεί σαν δίδυμο ..μεγάλος παίκτης και μεγάλος σκόρερ μα πάνω απ όλα καλό παιδί..ελπίζω να τα ξαναπούμε Κωσταρα!