Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Το σώμα και η ψυχή μας: δικά μας ή δικά τους;

Το σώμα και η ψυχή μας: δικά μας ή δικά τους;

0
Image by Wokandapix from Pixabay
Dodekanisos

Πιθανώς, μετά από όσα έχουμε ζήσει τους τελευταίους 18 μήνες, θα πρέπει κανείς να βρίσκεται σε κατάσταση βαθύτατης άγνοιας και αφέλειας για να συνεχίσει να πιστεύει τα κάθε λογής κρατικά αφηγήματα. Αντίθετα, κάθε άνθρωπος που σέβεται τον εαυτό του και δεν καταπίνει αμάσητο το σανό της κρατικής προπαγάνδας, ξέρει ή τουλάχιστον υποψιάζεται ότι οι πραγματικοί κίνδυνοι από το φαινόμενο «κό@ιντ-19» δεν βρίσκονται σε όσα μας λένε οι κυβερνητικοί «ειδικοί» αλλά σε όσα μας κρύβουν.

Κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό των τελευταίων μηνών, ένας ψύχραιμος και προσεχτικός παρατηρητής εύκολα μπορεί να καταλήξει στο λογικό συμπέρασμα ότι όλα τα υγειονομικά μέτρα που μας επέβαλλαν δεν είχαν καμιά απολύτως ιατρική λογική και καμιά υγειονομική χρησιμότητα. Και όλοι οι δουλόφρονες «ειδικοί», εισηγητές της πιο απάνθρωπης και καταστροφικής ψευδοεπιστήμης στην διάρκεια της γνωστής ανθρώπινης ιστορίας, γνωρίζουν πολύ καλά τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει – για ποιόν λόγο, άλλωστε, να νομοθετηθεί το ακαταδίωκτο για όλους όσους εμπλέκονται σε αυτή την πρωτοφανή και τερατώδη απάτη;

Όσο για τα δεκάδες περιοριστικά μέτρα που συνέτριψαν το Σύνταγμα και τη ζωή μας – κανένα δεν αντέχει σε μια στοιχειώδη επιστημονική αξιολόγηση. Όλα ήταν σχεδιασμένα για να επιφέρουν καταστροφή, φόβο, απομόνωση, έλεγχο, υποταγή και περισσότερη αρρώστια και θάνατο – ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης σκλάβων, τωρινών και μελλοντικών.

Τα λεγόμενα lockdown σε υγιείς πληθυσμούς κατέστρεψαν και καταστρέφουν σωματικά, ψυχικά, οικονομικά και κοινωνικά δισεκατομμύρια ανθρώπους. Οι μάσκες, με βάση δεκάδες αξιόπιστες έρευνες, όχι μόνο δεν προστατεύουν αλλά προκαλούν υποξία, υπερκαπνία, κίνδυνο σοβαρών μολύνσεων λόγω συσσώρευσης μικροβίων στη ρινική και στοματική κοιλότητα ενώ μακροπρόθεσμα δημιουργούν τις συνθήκες για πολύ σοβαρές παθήσεις λόγω κυρίως της υποξίας: από εξασθένιση του ανοσοποιητικού μέχρι και καρκίνο. Επιπλέον αποτελούν σύμβολο φίμωσης, υποταγής και ταπείνωσης καθώς ελέγχουν και εμποδίζουν την αναπνοή και την ομιλία, τις δυο θεμελιώδεις ανθρώπινες λειτουργίες.

Και όμως: αυτό το ανθρωποκτόνο μέτρο τείνει να γίνει μόνιμο, αναπόσπαστο μέρος του ανθρώπινου προσώπου, μια μουτζούρα που σβήνει το ανθρώπινο πρόσωπο και καταργεί την ιερότητα και την μοναδικότητά του.

Η αποστολή sms ή η συμπλήρωση χάρτινης άδειας κυκλοφορίας θα μείνει στην ιστορία ως το πιο γελοίο μέτρο που επινοήθηκε ποτέ για λόγους «υγειονομικής προστασίας». Ο πραγματικός λόγος επιβολής του ήταν η σαδιστική επιθυμία των εξουσιαστώννα μετρήσουν τον βαθμό υπακοής του πληθυσμού και να ξέρουν κάθε στιγμή που πάμε και τι κάνουμε. (Αν δεν κάνω λάθος μόνο στη χώρα μας και στην Κύπρο επιβλήθηκε. Τυχαίο;…)

Η απαγόρευση κυκλοφορίας θα μείνει και αυτή στην ιστορία: για πρώτη φορά ένας ιός έχει ωράριο λειτουργίας με προτίμηση στις βραδινές και νυχτερινές ώρες -το άκρον άωτον της επιστημονικής γελιοποίησης.

Όσο για τις ενέσεις – εδώ φτάνουμε στον πυρήνα του σχεδίου «κόβιντ-19». Όλα όσα προηγήθηκαν ήταν εκπαίδευση και έγιναν για να τεθεί υπό αμφισβήτηση το κορυφαίο ανθρώπινο δικαίωμα: το δικαίωμα της σωματικής αυτοκτησίας, το δικαίωμα του να κατέχει και να διαθέτει ο άνθρωπος το σώμα του όπως ο ίδιος θέλει και άρα να μπορεί να αυτοπροσδιορίζεται ψυχικά και πνευματικά. Χωρίς αυτό το δικαίωμα δεν υπάρχει ζωή, ελευθερία, αξιοπρέπεια. Χωρίς αυτό το δικαίωμα ο άνθρωπος πέφτει στην κατηγορία του «υπανθρώπου». Χωρίς αυτό το δικαίωμα ο άνθρωπος δεν έχει λόγο ύπαρξης.

Όλα, συνεπώς, καταλήγουν στον έλεγχο του σώματος και της ψυχής μας: αυτός ήταν και παραμένει ο βασικός στόχος της σκηνοθετημένης «υγειονομικής κρίσης» με το όνομα «κό@ιντ-19». Δεν θέλουν απλώς να ελέγχουν αλλά και να κατέχουν απόλυτα το σώμα και την ψυχή μας. Το ερώτημα πλέον τίθεται ανοιχτά, επίσημα και με τρομαχτική ένταση. Το σώμα και η ψυχή μας: δικά μας ή δικά τους; Θα τους αφήσουμε να αλώσουν ολοκληρωτικά και ανεπανόρθωτα την ύπαρξή μας;
Ας δώσει ο καθένας την απάντησή του με βάση τις αξίες του, τις ηθικές αρχές του, την πίστη του, τα όρια και τις αντοχές του.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments