Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Το σερί συνεχίζεται…

Το σερί συνεχίζεται…

0
Dodekanisos

Μια επαγγελματική νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Διαγόρας. Ο «γηραιός» υπέταξε στο Δημοτικό Στάδιο και την Αναγέννηση Καρδίτσας με το «φτωχό» αλλά τόσο πολύτιμο 1 – 0 και παρέμεινε έτσι για όγδοη συνεχόμενη αγωνιστική αήττητος. Είναι οπωσδήποτε ένα σημαντικό επίτευγμα που θέλοντας και μη δημιουργεί και μεγάλες προσδοκίες στον φίλαθλο κόσμο. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το ότι μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα, οι οργανωμένοι φίλοι του «γηραιού» ζητούσαν από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους να κάνουν «διπλό» μέσα στην Καισαριανή στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Εθνικό Αστέρα. Η αλήθεια είναι πάντως ότι οι παίκτες του «γηραιού» καρδιοχτύπησαν χθες τον κόσμο διότι μέχρι και το τέλος της αναμέτρησης το σκορ ήταν ρευστό και οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν να γίνουν πιεστικοί για την εστία του Ταμπάση. Παρόλα αυτά, αυτό που μένει στο τέλος και παίζει ίσως τον σπουδαιότερο ρόλο είναι οι τρεις βαθμοί της νίκης και αφού αυτοί κατακτήθηκαν τα υπόλοιπα πάνε περίπατο…
Το φιλμ του αγώνα
Στο 15’ ο Ζουρούδης εκτέλεσε απευθείας φάουλ όμως έστειλε τη μπάλα να περάσει δίπλα από το δεξί δοκάρι και να καταλήξει άουτ.
Στο 35’ από πάσα του Σκόνδρα στην πλάτη της άμυνας, ο Ζουρούδης πήρε τη μπάλα και σούταρε διαγώνια όμως ο τερματοφύλακας Πίτκας που ήταν σωστά τοποθετημένος απόκρουσε σε κόρνερ.
ΓΚΟΛ Το κόρνερ εκτελέστηκε στο 36’ από τον Ρέγες και ο Ταραχούλσκι έκανε μια εξαιρετική «στριφτή» κεφαλιά από την καρδιά της αντίπαλης άμυνας στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα (1 – 0).
Στο 38’ ο σκόρερ, στόπαρε ωραία τη μπάλα στο ύψος της μεγάλης περιοχής και εξαπέλυσε ένα σουτ, όμως έστειλε τη μπάλα να περάσει δίπλα από το δοκάρι (άουτ).
Στο 44’ ο τερματοφύλακας Πίτκας έκανε ένα πολύ σοβαρό λάθος πασάροντας καταλάθος στον Ζουρούδη που καραδοκούσε μέσα στην μεγάλη περιοχή. Ο επιθετικός του Διαγόρας δεν έχασε χρόνο και πλάσαρε αμέσως αλλά δεν υπολόγισε σωστά και αντί να σημαδέψει την εστία έστειλε τη μπάλα πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα. Ήταν μια κλασική ευκαιρία για τον Διαγόρα που θα μπορούσε να του δώσει την ευκαιρία να «καθαρίσει» το παιχνίδι.
Στο 49’ ο Γκόμεζ έκανε ατομική προσπάθεια και μπήκε στην περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε ήταν άστοχο καθώς η μπάλα κατέληξε άουτ.
Στο 66’ ο Γεωργίου «έκλεψε» έξυπνα τη μπάλα έξω από την περιοχή και μπήκε μέσα σε αυτήν κάνοντας σουτ πάνω στην κίνηση. Η τύχη όμως του γύρισε την πλάτη καθώς η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Πίτκα.
Στο 69’ η Αναγέννηση έχασε την καλύτερη της ευκαιρία. Ο Αθανασιάδης συνδυάστηκε ωραία με τον Ντοριβάλ και αυτός μπήκε στην περιοχή φθάνοντας σε σημείο βολής και αμαρκάριστος (στο ύψος του πέναλτι περίπου). Το σουτ που έκανε όμως ήταν άτσαλο και βιαστικό με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει άουτ.
Στο 79’ η διαιτητής κ. Μήτση δεν υπέδειξε πέναλτι υπέρ του Διαγόρα όταν ο Κουρτσιώτης τράβηξε και έριξε στο έδαφος τον Σπάρταλη μέσα στην μεγάλη περιοχή. Η διαιτητής αν και κοντά στην φάση αρνήθηκε την εσχάτη των ποινών.
Στο 85’ ο Καμηνιώτης μετά από φάουλ έστρωσε τη μπάλα στον Ζουρούδη και αυτός έκανε συρτό δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή όμως έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι (άουτ).
Καλύτεροι από τον Διαγόρα οι Γεωργίου, Ταραχούλσκι και Πλάτανος. Προσπάθησαν από την Αναγέννηση οι Ντοριβάλ και Γκόμεζ.
Με λάθη η διαιτησία της κ. Μήτση (Σγάντζος, Κοντιζάς) από τον Πειραιά. Την κίτρινη κάρτα είδαν οι Μπιτέλης και Γκόμεζ.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Ταμπάσης, Σκόνδρας, Χατζόπουλος, Ρέγες (76’ Σπάρταλης), Ζουρούδης (92’ Χριστοφιλέας), Γεωργίου, Καμηνιώτης, Αγκιριμπά, Πλάτανος, Ταραχούλσκι, Πουλόπουλος (60’ Εξουζίδης)
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Πίτκας, Αγγελόπουλος, Κουρτεσιώτης, Θεοδοσιάδης, Δούκας, Βούκοβιτς, Γκόμεζ, Μπιτέλης (71’ Τζέκος), Ριμπέιρο (67’ Αθανασιάδης), Χατζηρίζος (81’ Κόσουτιτς), Ντοριβάλ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments