Αρχική Φωτογραφικά Άλμπουμ Το σερί συνεχίζεται…(pics)

Το σερί συνεχίζεται…(pics)

0
pas xalki
Dodekanisos

Παίζοντας επιθετικά πάρα πολύ καλά, ο ΠΑΣ Ασκληπειού επικράτησε στο Ενωσιακό γήπεδο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου «Καλλιπάτειρα» με 4 – 1 και του ΑΣ Χάλκης και συνεχίζει την πολύ καλή του πορεία στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Σε γενικές γραμμές έγινε ένα δυνατό παιχνίδι με πολλές «μονομαχίες» πάνω στον βαρύ αγωνιστικό χώρο.
Στο 19’ ο Γεωργαλλής ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα Φραγκάκη και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι αποβάλλοντας και τον τερματοφύλακα του ΑΣ Χάλκης. Την εσχάτη των ποινών μετέτρεψε σε γκολ ο «παθών» (1 – 0). Λίγο αργότερα (στο 22’), ο ίδιος παίκτης ανατράπηκε και πάλι από τον νεοεισελθών τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων. Νέο πέναλτι (χωρίς κόκκινη αυτή τη φορά) και ο Γεωργαλλής που εκτέλεσε έκανε το 2 – 0.
Στο 42’ ο Μπιζάτης με πλασέ μείωσε σε 2 – 1 και στο 70’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Γεωργαλλή, ο Οχτάρας με κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3 – 1.
Στο 75’ ο Ταγκάεφ με ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ από το ύψος της περιοχής, διαμόρφωσε το τελικό 4 – 1.
Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από τον Φραγκάκη, τον άγουσα για τα αποδυτήρια και ο Αγγελής του ΠΑΣ Ασκληπειού. Είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα για αντικανονικό μαρκάρισμα.
Στο 65’ ακυρώθηκε γκολ του ΠΑΣ Ασκληπειού διότι ο Παπαβασιλείου που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, υποδείχθηκε σε θέση οφσαιντ.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΕΙΟΥ: Καμπούρης, Αγγελής, Καστανίδης (78’ Ταμπουράς), Καψαλάκης, Μελισσάς, Χωρίτης, Οχτάρας, Γεωργαλλής, Ταγκάεφ (78’ Βολιτάκης), Φραγκάκης (60’ Παπαβασιλείου), Γιώτας
ΑΣ ΧΑΛΚΗΣ: Φραγκάκης, Κωστίδης (80’ Παπαθεοδώρου), Καλιώρας, Ζαμαντάκης, Χριστοδούλου (72’ Γιαννίδης), Σπύρου, Παπαστεργής (20’ Ερνίκολη), Μπιζάτης, Ντούπης, Τσιμπιζίδης, Κάργας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2012_2013/b_topiko/pas_xalki/] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments