Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ To σαββατοκύριακο ο αγώνας “Σύμη 2020” του ΑΣΙΑΘΡ

To σαββατοκύριακο ο αγώνας “Σύμη 2020” του ΑΣΙΑΘΡ

0
asiathr3
Dodekanisos

Τον δεύτερο ιστιοπλοϊκό αγώνα για το 2020 διοργανώνει το προσεχές Σαββατοκύριακο 1-2 Αυγούστου ο Αθλητικός Σύλλογος Ιστιοπλόων Ανοικτής Θάλασσας Ρόδου. Συγκεκριμένα θα διοργανωθεί ο αγώνας ΣΥΜΗ 2020, ο οποίος περιλαμβάνει δυο ιστιοδρομίες. Το Σάββατο τα σκάφη που θα λάβουν μέρος στον αγώνα θα εκκινήσουν από την Ρόδο με προορισμό την Σύμη, ενώ μετά από ολιγόωρη στάση και ελλιμενισμό στο λιμάνι του Γιαλού θα επιστρέψουν την Κυριακή για τη Ρόδο.

Για την διασφάλιση της υγείας των αθλητών, ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί με την αυστηρή τήρηση του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (Ε.Ι.Ο.) και υπό τον έλεγχο και εποπτεία της αρμόδιας Υγειονομικής Επιτροπής που έχει ορίσει ο Σύλλογος.
Συγκεκριμένα τα πληρώματα υποχρεούνται να λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά τη διάρκεια των ιστιοδρομιών σύμφωνα με το πρωτόκολλο της Ε.Ι.Ο., ενώ η καθιερωμένη συγκέντρωση Κυβερνητών πριν τον αγώνα για να δοθούν οι απαραίτητες οδηγίες, θα γίνει μέσω τηλεδιάσκεψης. Επίσης δεν θα πραγματοποιηθεί Τελετή Απονομής για να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός των πληρωμάτων. Επίσης για τη συμμετοχή όλων των αγωνιζομένων είναι απαραίτητη η ιατρική εξέταση από Γιατρό που θα πιστοποιήσει ότι οι αθλητές δεν έχουν ύποπτα συμπτώματα.

Ο αγώνας ΣΥΜΗ 2020, είναι ο δεύτερος αγώνας που διοργανώνει ο ΑΣΙΑΘ Ρόδου, μετά τον αγώνα ΤΑΜΑ 2020 που διοργάνωσε με επιτυχία το διήμερο 4-5 Ιουλίου με προορισμό τον Πανορμίτη της Σύμης και στον οποίο τηρήθηκε πιστά το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments