Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Το Σάββατο το 5ο γκραν πρι

Το Σάββατο το 5ο γκραν πρι

0
skaki agones
Dodekanisos

Το Σάββατο 15 Ιουνίου 2013 και ώρα 5μμ ολοκληρώνεται το τελευταίο τουρνουά γρήγορου σκακιού στο πλαίσιο του 1ου Γκραν Πρί Ρόδου 2013 των παιδικών τμημάτων του Ιππότη.

Με βάση τη συνολική βαθμολογία του κάθε παιδιού και στα 5 γκραν πρί θα αναδειχθούν οι 3 πρώτοι της γενικής κατάταξης καθώς και το 1ο κορίτσι.

Με την ολοκλήρωση του 5ου και τελευταίου γύρου θα ξεκινήσουν οι απονομές.

Θα βραβευτούν όλοι οι μαθητές με μετάλλια για τη συμμετοχή τους και την προσπάθειά τους όλη τη σκακιστική χρονιά 2012-13.

Οι πρώτοι θα πάρουν κύπελλα και δώρα.

Τα δώρα είναι εισιτήρια σινεμά από τους κινηματογράφους Παλλάς και Μετροπόλ

και κράνη ποδηλάτου που χορήγησε η ΑΒΕΤΕ Κ.Κωσταρίδης

τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για τις χορηγίες τους.

Προκήρυξη:

Το Σάββατο 1 Ιουνίου 2013 και ώρα 5μμ ξεκινά το 5ο και τελευταίο Τουρνουά γρήγορου σκακιού στο πλαίσιο του 1ου Γκραν Πρί Ρόδου 2013 των παιδικών τμημάτων του Ιππότη.

Το τουρνουά αυτό που είναι συνέχεια των τεσσάρων προηγούμενων και αποτελείται από 5 γύρους με 15λεπτά/παίκτη/παρτίδα. Κάθε Σάββατο γίνονται ένας ή δύο αγώνες. Ο τελευταίος γύρος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Ιουνίου. Με βάση τη συνολική βαθμολογία του κάθε παιδιού και στα 5 γκραν πρί θα αναδειχθούν οι 3 πρώτοι της γενικής κατάταξης καθώς και το 1ο κορίτσι.

Ακολουθούν οι απονομές. Θα βραβευτούν όλοι οι μαθητές με μετάλλια για τη συμμετοχή τους και την προσπάθειά τους όλη τη σκακιστική χρονιά 2012-13. Οι πρώτοι θα πάρουν δώρο εισιτήρια σινεμά από τους κινηματογράφους Παλλάς και Μετροπόλ και κράνη ποδηλάτου που χορήγησε η ΑΒΕΤΕ Κ.Κωσταρίδης. Επίσης ο όμιλος θα δωρίσει σκακιστικά cd σε όλα τα παιδιά για να ασχολούνται με το αγαπημένο τους άθλημα όλο το καλοκαίρι.

Το παράβολο συμμετοχής είναι 5 ευρώ για όλο το τουρνουά. Παρακαλούνται οι γονείς να δηλώσουν έγκαιρα τη συμμετοχή των παιδιών πριν από το Σάββατο στη γραμματεία του ομίλου στην κ. Κέλλυ, τηλ. 2241035502. Έτσι διευκολύνουν τη διεξαγωγή των αγώνων καθώς και την προγραμματισμένη έναρξή τους. Όσοι δεν καταφέρουν να εγγραφούν έγκαιρα θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο διεξαγωγής του σκακιστικού ομίλου Ρόδου, στην Πίνδου 1, το Σάββατο 1/6 και το αργότερο ως τις 16:45.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση επικοινωνήστε είτε με τη γραμματεία, τηλ.2241035502 ή στείλτε email στο irousos@hotmail.com .

πηγή: www.ippotis.com

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments