Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ To Σάββατο με Άτλαντα

To Σάββατο με Άτλαντα

0
Dodekanisos

Όλοι οι δρόμοι το Σάββατο στις 19:00 οδηγούν στο «Βενετόκλειο»… Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος υποδέχεται τον πρωτοπόρο και αήττητο Άτλαντα Αθηνών, σ’ ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια της σεζόν, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής για τον όμιλο νότου.

Η ομάδα μας προετοιμάζεται εντατικά για την αναμέτρηση με τους Αθηναίους και ο Μιχάλης Χατζηδημητρίου με το Γιώργο Μποσγανά έχουν όλους τους παίκτες στη διάθεσή τους για την αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής.

Το θετικό είναι ότι επέστρεψε στην ομάδα ο έμπειρος Σάββας Καρατζιάς, οπότε υπάρχει μία επιπλέον λύση για το φινάλε του πρωταθλήματος. Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος περιμένει από το φίλαθλο κόσμο να γεμίσει το «Βενετόκλειο» σ’ ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια της φετινής σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό είναι και το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς για τον Γ.Σ. Δωδεκάνησος, αφού αν τα καταφέρει στο Μαρούσι, θα παίξει στα πλέι-οφ στην Πάτρα (κόντρα στον Ήφαιστο) και εφόσον όλα πάνε καλά θα αγωνιστεί στο φάιναλ-φορ της Κω από 16 έως 18 Ιουνίου. Η διοίκηση, οι αθλητές και το προπονητικό επιτελείο περιμένουν το φίλαθλο κόσμο στο «Βενετόκλειο» το Σάββατο στις 19:00.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments