Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Το Ροδίων Άθλησις συγχαίρει τον Κλεάνθη

Το Ροδίων Άθλησις συγχαίρει τον Κλεάνθη

1
2
Dodekanisos

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον Κλεάνθη Παραδεισίου για τη φιλοξενία στο χθεσινό μεταξύ τους παιχνίδι στο κλειστό της Κρεμαστής, εξέδωσε η διοίκηση του Ροδίων Άθλησις. Κάνει μάλιστα και ιδιαίτερη μνεία για την εορταστική ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε. Αναλυτικά:
«Η διοίκηση του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» θα ήθελε να ευχαριστήσει την ομάδα του Κλεάνθη για τη φιλοξενία στον αγώνα Βόλεϊ Ανδρών την Κυριακή 1/12/2013 και να συγχαρεί το σωματείο αλλά και τους κυρίους Μαγκαφά Δημήτρη, Πότσου Νικόλαο και Παπακωνσταντίνου Λοΐζο αλλά και όσους συνέβαλαν για την εορταστική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν. Ήταν αξιοζήλευτη, ακόμα και για ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών. Με αυτόν τον τρόπο, έδειξαν έμπρακτα ότι πραγματικά αγαπάνε το άθλημα και προσπαθούν να ξαναφέρουν τον κόσμο στα γήπεδα.
Την Κυριακή αυτή, πραγματικά, το κατάφεραν!
Από αυτόν τον αγώνα θα πρέπει να παραδειγματιστούμε όλοι όσοι ειλικρινά ενδιαφερόμαστε για την προώθηση και εξέλιξη του βόλεϊ.
Εμείς θα είμαστε συμπαραστάτες σε τέτοιες προσπάθειες και υποσχόμαστε να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία. Συγχαρητήρια για άλλη μία φορά».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
spam
spam
10 years ago

Από την επόμενη θα έχει και γλυκό του κουταλιού…

Έτσι …. θα πρέπει να παραδειγματιστούμε όλοι όσοι ειλικρινά ενδιαφερόμαστε για την προώθηση και εξέλιξη του βόλεϊ.