Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική «Το πρόβλημα ήταν διοικητικό»

«Το πρόβλημα ήταν διοικητικό»

0
manikas
Dodekanisos
Απογοητευμένος από το πώς τελείωσε η χρονιά για την ομάδα της Ρόδου, δηλώνει ο Ηλίας Μανίκας. Ο έμπειρος επιθετικός, μιλώντας στο news12.gr μας είπε τα ακόλουθα:
«Είμαι απογοητευμένος από την χρονιά. Και από το ότι η ομάδα δεν μπόρεσε τελικά να βγει κατηγορία αλλά και από τα όσα έγιναν.
-Ποιο πιστεύεις ότι ήταν το πρόβλημα;
«Το πρόβλημα πιστεύω ότι ήταν διοικητικό. Όλα ξεκίνησαν από εκεί. Όταν ξεκίνησαν τα προβλήματα, νομίζω ότι ήμασταν τέσσερις βαθμούς μπροστά. Μετά τον Ιανουάριο προσπαθήσαμε να τα κρατήσουμε όλα μέσα αλλά ήρθε η ήττα από την Παναχαϊκή και βγήκαν όλα στην επιφάνεια. Από τον Ιανουάριο και μετά, ενώ ο κ. Μαρτίνης μας υποσχέθηκε ότι θα μας βοηθήσει, δεν εμφανίστηκε πουθενά»
-Εσύ, σκέφτεσαι το ενδεχόμενο προσφυγής;
«Θα είχα κουράγιο να κάνω πολύ υπομονή. Ειλικρινά. Όταν όμως ζητάς έστω ένα απλό χαρτί, όπως αυτό της βεβαίωσης αποδοχών για την φορολογική μου δήλωση και δεν μου το δίνουν με αποτέλεσμα να κινδυνεύω με πρόστιμο, σου χτυπούν τον εγωισμό σου. Σκέφτομαι την προσφυγή αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα οριστικά. Αν αναγκαστώ όμως για να διασφαλίσω τα χρήματα του, θα την καταθέσω.»
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments