Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Το πρωτάθλημα πρέπει να συνεχιστεί!»

«Το πρωτάθλημα πρέπει να συνεχιστεί!»

0
Dodekanisos

Του Κώστα Μόσχοβου

Την άποψη πως οφείλουν να συνεχιστούν τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, τηρώντας τα πρωτόκολλα υγιεινής, εξέφρασε ο Μανώλης Νασόπουλος. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής της ΑΕ Κατταβιάς μίλησε στο news12 δηλώνοντας τα εξής…

-Πιστεύεις ότι είναι πιθανό το σενάριο να μην αρχίσουν καθόλου τα πρωταθλήματα;
«Δεν θέλω να πιστεύω ούτε εγώ ούτε οι υπόλοιποι αθλητές/ποδοσφαιριστές ότι δεν θα ξεκινήσουν ξανά τα πρωταθλήματα. Όλοι μας προσπαθούμε να κρατηθούμε σε μία φυσική κατάσταση ικανή, ώστε να μην μας πάρει αρκετό καιρό για να επανέλθουμε. Είμαι θετικός γιατί μόνο με θετική σκέψη έρχονται θετικά πράγματα».

-Είσαι υπέρ ή κατά της επιστροφής στην αγωνιστική δράση, δεδομένων και των συνθηκών;
«Προσωπικά θεωρώ πως πρέπει να συνεχιστεί το πρωτάθλημα πάντα όμως με την τήρηση των πρωτοκόλλων υγιεινής. Είναι δύσκολες οι συνθήκες αλλά αν τα τηρήσουμε όλα αυτά είναι εφικτό να επανέλθουμε».

-Ποια είναι η γνώμη σου όσον αφορά τους χειρισμούς της πολιτείας για τα πρωταθλήματα;
«Θεωρώ πως ο αθλητισμός και ιδιαίτερα ο ερασιτεχνικός αθλητισμός, αν συνεχιστούν για αρκετό καιρό ακόμα οι χειρισμοί αυτοί, θα αποξενώσει και θα …”τελειώσει”. Ιδιαίτερα για τα μικρά παιδιά αποτελεί μια διέξοδο, ώστε να ξεφύγουν από την τεχνολογία που τα έχει αποβλακώσει».

-Αν ξεκινήσουμε ποιοι είναι οι στόχοι σου προσωπικά, αλλά και της ομάδας γενικότερα;
«Οι στόχοι μου γενικά σαν αρχηγός της ομάδας μου είναι να βρίσκομαι εκεί και να δίνω τα πάντα για το καλύτερο αποτέλεσμα και όσο μπορώ να ενθαρρύνω τους νέους παίκτες. Θέλω να προσπαθώ να περνώ το 100% τους με το να τους στηρίζω και να τους φτιάχνω την ψυχολογία. Με την ομάδα θα ήθελα να κάνουμε μια καλύτερη προσπάθεια και να καταφέρουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Δεν εννοώ για να μην παρεξηγηθώ για πρωτάθλημα, απλά να είμαστε στην εξάδα. Επίσης θέλουμε να κάνουμε μια καλή πορεία στο κύπελλο. Με την ευκαιρία να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία, αγάπη και ευτυχία. Και επιτέλους να βγούμε από όλο αυτό και να επιστρέψουμε στην κανονικότητα μας».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments