Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Το πρωτάθλημα είναι …πέτσινο!»

«Το πρωτάθλημα είναι …πέτσινο!»

7
palmos news12
Dodekanisos

Την άποψη ότι το κύπελλο του φετινού πρωταθλητή θα είναι …πέτσινο εξέφρασε με δηλώσεις του ο πρόεδρος του Ευκλή Σορωνής Μιχάλης Τομάζος. Ο κ. Τομάζος μίλησε στον Ηλία Λοίζο στην ραδιοφωνική εκπομπή του news12 στις συχνότητες του ραδιοφωνικού σταθμού ΠΑΛΜΟΥ (η εκπομπή «παίζει» κάθε Δευτέρα και Παρασκευή από τις 11πμ. Έως και τις 12μ.). Ακούστε τι ακριβώς δήλωσε ο πρόεδρος του Ευκλή.

 

{youtube}EdZjNdEmbUQ{/youtube}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Panosa22
Panosa22
9 years ago

7 ΒΑΘΜΟΥΣ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΣΑΤΕ..Η ΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ..ΦΑΟΥΛ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΚΗ…

χρηστος
χρηστος
9 years ago

ενω εκει στον Ευκλη, δεν ειχατε ευνοηθει ποτε??? ξεχασατε οταν σας επαιξε ο Γιαννουκας??? 90-10 σας επαιζε… οι βαθμοι που πηρατε τοτε προεδρε, δεν ηταν αλλοιωση πρωταθληματος??? να τα λεμε κι αυτα!!

Nikos Oudeteros
Nikos Oudeteros
9 years ago

[quote name=”Panosa22″]7 ΒΑΘΜΟΥΣ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΣΑΤΕ..Η ΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ..ΦΑΟΥΛ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΚΗ…[/quote]

Και τι σημασία έχει που ήταν ο Ευκλης 7 βαθμούς μπροστα ρε φίλε. Εχασε βαθμούς δίκαια και εφτασε να παίζει το πρωτάθλημα σε ένα ντέρμπι! Αυτη είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου όπως πρέπει να είναι!! Δεν υπάρχει κανένα φάουλ φίλε μου στο του Σαββακη. Το κέρδισε που λέμε ο παίχτης της Λάρδου. Ηταν αδικια!

ο φίλαθλος
ο φίλαθλος
9 years ago

Το φάουλ ήταν πεντακάθαρο και ΚΑΛΩΣ σφυρίχθηκε. Όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες. Δεν μας είπατε όμως τίποτα για τα αίσχη που διαδραματίσθηκαν και μας πάνε 100 χρόνια πίσω. Δεν είδα καμμιά διάθεση να αποφευχθούν. Δεν σας φταίει κανένας που χάσατε από Χάλκη και Λάρδο. Δεν βλέπω καμμιά δόση αυτοκριτικής. Το μόνο που ξέρουμενα κάνουμε είναι ανέξοδη κριτική και ότι πάντα οι άλλοι φταίνε.

ο φίλαθλος
ο φίλαθλος
9 years ago

Φάουλ με χέρια, πόδια και σώμα. Οφθαλμοφανές, πεντακάθαρο και καραμπινάτο.

ο φίλαθλος
ο φίλαθλος
9 years ago

Το φάουλ ήταν πεντακάθαρο και ΚΑΛΩΣ σφυρίχθηκε. Όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες. Δεν μας είπατε όμως τίποτα για τα αίσχη που διαδραματίσθηκαn και μας πάνε 100 χρόνια πίσω. Δεν είδα να υπάρχει καμμιά διάθεση να αποφευχθούν. Δεν σας φταίει ανένας που χάσατε από Χάλκη και Λάρδο. Μην μένετε μόνο στην φάση του 93΄. Δεν βλέπω καμμιά δόση αυτοκριτικής. Το μόνο που ξέρουμενα να κάνουμε είναι ανέξοδη κριτική και ότι πάντα οι άλλοι φταίνε. Για το χάος που επικράτησε μετά ποιός φταιεi ;

oudeteros
oudeteros
9 years ago

bre palikaria deite kala to video o diathths bazei thn sfiriktra sto stoma prin soutarei o paixths deite kala to video kai ton diathth …..