Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Το περιβραχιόνιο σε τέσσερις

Το περιβραχιόνιο σε τέσσερις

0
iraklis_lardou2
Dodekanisos
Τέσσερις θα είναι οι αρχηγοί του του Ηρακλή Λ. για τη σεζόν 2011-12, που ορίσθηκαν από τη διοίκηση της ομάδος. Πρόκειται για τους Βασίλη Χαρίτο, Μανώλη Χαρίτο, Στέφανο Ευαγγελίδη και Βασίλης Κλιάφας οι οποίοι θα έχουν την τιμή να φοράνε το περιβραχιόνιο του αρχηγού όπως γνωστοποίησε με το παρακάτω δελτίο τύπου η ομάδα.

Οι ποδοσφαιριστές που θα αποτελέσουν τους αρχηγούς του Ηρακλή Λάρδου τη νέα σεζόν, ορίστηκαν από τη διοίκηση του συλλόγου.
Οι Βασίλης Χαρίτος, Μανώλης Χαρίτος, Στέφανος Ευαγγελίδης και Βασίλης Κλιάφας θα φοράνε τη νέα σεζόν το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Η επιλογή τους έγινε κυρίως με βάση την εμπειρία τους, αλλά και τα χρόνια προσφοράς τους στον σύλλογο.

Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός Βασίλης Χαρίτος μετά από αρκετά χρόνια παρουσίας στο σωματείο της Λάρδου, θα αποτελέσει για πρώτη φορά τον πρώτο αρχηγό της ομάδας. Ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά:
«Η διοίκηση εκτίμησε το γεγονός ότι έχω εμπειρία τόσα χρόνια από τις τοπικές κατηγορίες και αποφάσισε να με ορίσει φέτος ως πρώτο αρχηγό. Είναι κάτι που αποτελεί τιμή για εμένα.
Σίγουρα είμαστε καλύτεροι απ’ ότι πέρσι και πλέον έχουμε περισσότερες εμπειρίες από την Α’ κατηγορία. Επίσης τα παιδιά που ήρθαν φέτος στον Ηρακλή είναι καλοί παίκτες και θα βοηθήσουν σημαντικά ώστε να σωθεί όσο πιο γρήγορα μπορεί η ομάδα.
Δουλεύουμε πολύ καλά στις προπονήσεις με τον Γιώργο Σάββενα και αυτό ελπίζουμε να φανεί και στα επίσημα παιχνίδια».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments