Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ “Το όμορφο ταξίδι φθάνει στο τέλος του”

“Το όμορφο ταξίδι φθάνει στο τέλος του”

0
Dodekanisos

Την αποχώρηση του από την προεδρία του Συνδέσμου Διαιτητών Βόλεϊ της Δωδεκανήσου ανακοίνωσε ο Σωτήρης Σταματίου. Αναλυτικά:

“Αγαπητοί φίλοι και φίλες , Το όμορφο ταξίδι στο 12νησιακό βόλεϊ κάπου εδώ φτάνει στο τέλος του. Μετά λύπης μου ανακοινώνω την αποχώρηση μου τόσο από την προεδρία του ΣΥ.Δ.ΠΕ Δωδεκάνησου όσο και ταυτόχρονα από το αυτόν. Σας ευχαριστώ όλους (διαιτητές –αθλητές- προπονητές -παράγοντες -σωματεία ) για όλες αυτές τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε τα τελευταία 16 χρονιά τόσο μέσα στα γήπεδα όσο και έξω από αυτά. Φεύγοντας παίρνω μαζί μου τις ευχάριστες αναμνήσεις που πραγματικά είναι πάρα πολλές .

Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον τέως πρόεδρο Λάκη Λαζαράκη ,τον Νίκο Χατζησταυρίδη  τη Μαίρη Παπαδούλη καθώς και τα νέα παιδιά που ήρθαν στο σύνδεσμο και με τη συμβολή τους προχώρησε ο σύνδεσμος .Τη Μαρίνα ,τον Ευθύμη ,τον Ανδρέα, την Μαίρη και όποιον άλλον αυτήν την στιγμή ξεχνάω. Εύχομαι στο σύνδεσμο να συνεχίσει δυναμικά και δημιουργικά ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ. Ταυτόχρονα στον καθένα σας ξεχωριστά κάθε προσωπική και οικογενειακή υγεία και ευτυχία. Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ όλο και μεγαλύτερες επιτυχίες στους αθλητές και στα σωματεία του 12νησιακού βόλεϊ”.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments