Αρχική Ροδίων Άθλησις Το ντεμπούτο ενός 14χρονου…

Το ντεμπούτο ενός 14χρονου…

0
deligiorgis
Dodekanisos

Ο Αλέξανδρος Δεληγιώργης την Κυριακή 18/1/2015 , πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την φανέλα του Ροδίων Άθλησις για την Α2 κατηγορία σε ηλικία μόλις 14 ετών. Ο Αλέξανδρος είναι γεννημένος στις 3/3/2000 και η πρώτη του επαφή με το Βόλεϊ έγινε όταν ήταν πρώτη δημοτικού. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Διαγόρα και είχε για αρκετά χρόνια προπονητή τον κ. Πάνο Δικαστόπουλο. Το 2013 έκανε ντεμπούτο με την ανδρική ομάδα του Διαγόρα για το τοπικό πρωτάθλημα. Φέτος μαζί με 6 παιδιά ήρθαν στην εφηβική ομάδα του Ροδίων με υποσχετική από τον Διαγόρα , λόγω προβλημάτων που βίωνε ο Γηραιός. Ο Αλέξανδρος Δεληγιώργης μίλησε στην ιστοσελίδα μας για αυτήν την σπουδαία συμμετοχή με την ομάδα του Ροδίων στην Α2, αλλά και το Εφηβικό.
Πως νιώθεις που βρίσκεσαι στην εφηβική ομάδα του Ροδίων Άθλησις;
Είμαι πολύ χαρούμενος , έχουμε βελτιωθεί όλα τα παιδιά πάρα πολύ, χαίρομαι ιδιαίτερα που μας δόθηκε αυτή η ευκαιρία. Ο προπονητής μας , Μάνος Κοκκολάκης έχει κάνει εξαιρετική δουλειά σε όλους μας και τον ευχαριστούμε όλοι για αυτό. Πάμε πάρα πολύ καλά στο πρωτάθλημα είμαστε στην 2η θέση. Ο Προπονητής μας μας θέτει μεγάλους στόχους , που τους περισσότερους του έχει πετύχει μέχρι τώρα. Και θέλει να μας δει όλους ψηλά.
Πώς ένιωσες στο ντεμπούτο σου με το αντρικό;
Με πήρε ο κ. Αντωνιάδης μια μέρα πριν το παιχνίδι, υπήρχε ένα μικρό άγχος , σχετικά με το τι θα έβλεπα και τι θα μπορούσα να κάνω εγώ. Μου άρεσε πάρα πολύ που μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία και θα ήθελα να ξαναγίνει, ήταν από τις μεγαλύτερες που μου έχουν δοθεί. Είχα το άγχος που όλοι έχουν πριν τον αγώνα , αλλά και λίγο παραπάνω επειδή ήμουν και πιο μικρός. Την στιγμή που μπήκα άρχισα να αγχώνομαι κάπως για το αν θα παίξω καλά, γενικά αν με δουν καλά οι προπονητές μου. Ευτυχώς έπαιξα όπως ήθελα να παίξω , σχετικά καλά δηλαδή και πιστεύω να ξανά έχω σύντομα αυτή την ευκαιρία.
Οι συμπαίκτες σου σε βοήθησαν να ξεπεράσεις το άγχος;
Ναι όλοι με βοήθησαν ιδιαίτερα, με υποστήριζαν όλοι από την στιγμή που μπήκα μέχρι την στιγμή που βγήκα, δέχτηκα τα συγχαρητήρια μετά. Όλοι πριν και μετά το ματς μου έδιναν συμβουλές. Με ενθάρρυναν γενικά για να μην φοβάμαι , και φυσικά ο προπονητής. Υπήρχε ένα πολύ ωραίο κλίμα.
Όταν επέστρεψες να ξαναπαίξεις αγώνα με το εφηβικό , ένιωθες καλύτερα , πιο έμπειρος;
Ένιωσα πιο ωραία και πιο άνετα , αυξήθηκε λίγο η αυτοπεποίθησή μου. Ένιωθα πιο σίγουρος για τον εαυτό.

Ανδρέας Γαβαλάς http://rodiwnathlishs.blogspot.gr/2015/01/14-2.html

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments