Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Το news12 στα περίπτερα!

Το news12 στα περίπτερα!

0
news12 proteselida
Dodekanisos

Επιτέλους είμαστε στα περίπτερα και αυτή τη στιγμή μας κρατάτε στα χέρια σας! Με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια, σας παρουσιάζουμε το news12 και σε έντυπη μορφή το οποίο έρχεται για να συμπληρώσει το κενό που κατά τη γνώμη μας υπήρχε κάθε Δευτέρα όσον αφορά την αθλητική ενημέρωση. Η κρίση των τελευταίων ετών αλλά και η άνθηση του διαδικτύου, έχει, η αλήθεια, δημιουργήσει πολλά προβλήματα στον έντυπο τύπο ο οποίος δεν διάγει και τις καλύτερες ημέρες του.
Το news12 μπορεί να γεννήθηκε βέβαια μέσα από το διαδίκτυο όμως επειδή διακατέχεται από τον ρομαντισμό των καλών εποχών των εφημερίδων, δεν θα μπορούσε να λείψει …από τα περίπτερα. Όσες δύσκολες και αν είναι οι εποχές -που δεν χωράει καμία απολύτως αμφιβολία ότι είναι- εμείς πρεσβεύουμε ότι είναι πολύ σημαντικό να παραμείνει ζωντανό το ενδιαφέρον του κόσμου και για τις εφημερίδες. Η …ιεροτελεστία για πολλούς της επίσκεψης στο περίπτερο και η αγωνία ανάγνωσης του πρωτοσέλιδου είναι αναγκαίο για την κοινωνία μας να παραμείνει στη συνείδηση του κόσμου.
Η νέα εφημερίδα που ήρθε στην Δωδεκάνησο, ήρθε για να ασχοληθεί με τα αθλητικά δρώ-μενα της περιοχής μας έχοντας σαν κύριο στόχο της την σωστή ενημέρωση του φίλαθλου κόσμου, εννοείται χωρίς παρωπίδες και χωρίς συμπάθειες ή αντιπάθειες. Κύριος στόχος της είναι να αποτελέσει ένα αντικειμενικό έντυπο στην υπηρεσία του φίλαθλου κόσμου.
Το news12 στην μέχρι τώρα ηλεκτρονική του πορεία πέρασε από αρκετά …κύματα για να φθάσει στην μορφή που ξέρει όλος ο κόσμος. Να είναι δηλαδή ένα site το οποίο θα ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με το Δωδεκανησιακό αθλητισμό, αποφεύγοντας το copy – paste (αντιγραφή) και προσπαθώντας να παρουσιάσει κάτι δικό του.
Ακριβώς η ίδια φιλοσοφία θα διέπει και την έντυπη έκδοση του και αυτό είναι κάτι που μπορούμε να σας το εγγυηθούμε. Θέλουμε καθαρές εξηγήσεις μαζί σας και αυτό είναι κάτι που δεν πρόκειται να διαφοροποιηθεί με την πάροδο του χρόνου. Το ποδόσφαιρο μπορεί από πολλούς να θεωρείται ο βασιλιάς των σπορ, όμως η θεματολογία του εντύπου που κρατάτε στα χέρια σας, δεν θα αφορά μόνο αυτό.
Στην περιοχή μας υπάρχουν και πάρα πολλές αθλητικές δράσεις για τις οποίες είμαστε υποχρεωμένοι ως αθλητικοί συντάκτες να παρακολουθήσουμε και να αναδείξουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τις διάφορες αθλητικές δράσεις και εκτός ποδοσφαίρου πάντα με σεβασμό και συνέπεια. Καλή σας ανάγνωση λοιπόν!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments