Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Το νέο δ.σ. του Ηρακλή Λάρδου

Το νέο δ.σ. του Ηρακλή Λάρδου

0
iraklis_lardou2
Dodekanisos
Το διοικητικό συμβούλιο με το οποίο θα πορευθεί μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου, ανέδειξε την Τρίτη το βράδυ σε έκτακτη γενική συνέλευση ο Ηρακλής Λάρδου, μετά την παραίτηση του Σάββα Πελέλα από την προεδρία.
Επικεφαλής στο νέο Δ.Σ. του σωματείου της Λάρδου εκλέχθηκε ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος της ομάδας, Χρήστος Πεσυρίδης, ο οποίος προσέφερε τις υπηρεσίες του τα τελευταία οκτώ χρόνια στον «ροπαλοφόρο» κι από άλλες θέσεις. Η σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου των «κυανόλευκων» είναι η εξής:
Πρόεδρος: Χρήστος Πεσυρίδης
Αντιπρόεδρος: Στέργος Πάχος
Γενικός γραμματέας: Λουκάς Διακολουκάς
Ειδικός γραμματέας: Φίλιππος Κουκουβάης
Ταμίας και γενικός αρχηγός: Χρήστος Κασίμης
Έφορος υλικού: Στέργος Μουστάκας
Μέλη: Σάββας Πελέλας, Μιχάλης Κασδοβασίλης, Γιώργος Χατζηγιαννίδης
Δήλωση Χρήστου Πεσυρίδη
Στις πρώτες του δηλώσεις ο νεοεκλεγέντας πρόεδρος των Λαρδιακών τόνισε: «Αποτελεί για εμένα τιμή το ότι με εμπιστεύτηκαν τα μέλη του Ηρακλή για να αναλάβω μια θέση ευθύνης όπως αυτή. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Σάββα Πελέλα για την σημαντική προσφορά του στο σωματείο και είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσει να είναι κοντά μας και θα βοηθήσει καταλυτικά στην υλοποίηση του κοινού οράματος που είχαμε όλοι όσοι ξεκινήσαμε τα προηγούμενα χρόνια την προσπάθειά μας για την καθιέρωση της ομάδας στην Α’ κατηγορία. Θέλω να καλωσορίσω στο Δ.Σ. τους Στέργο Πάχο, Στέργο Μουστάκα, Φίλιππο Κουκουβάη,  Μιχάλη Κασδοβασίλη και Γιώργο Χατζηγιαννίδη. Όμως παρά τις αλλαγές προσώπων δεν πρόκειται να διαφοροποιηθεί η φιλοσοφία μας. Θα συνεχίσουμε να διατηρούμε έντονο το τοπικό στοιχείο στο δυναμικό του Ηρακλή. Μακροπρόθεσμος στόχος μας όμως είναι η ολοκλήρωση της αναβάθμισης του γηπέδου της Λάρδου και η απρόσκοπτη συνέχιση της λειτουργίας των υποδομών μας που εδώ και τέσσερα χρόνια διαθέτουν πάνω από εξήντα παιδιά και δουλεύουν με το ίδιο πλάνο και τον ίδιο προπονητή (σ.σ. Μανώλης Κοντός)».
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments