Το νέο δ.σ. του Απόλλωνα Καλυθιών

0
apollon logo

Ανακοινώθηκε και επίσημα το νέο διοικητικό συμβούλιο του Απόλλωνα Καλυθιών μετά τη συγκρότηση σε σώμα. Αναλυτικά:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΙΚΟΣ ΤΑΧΡΑΜΑΝΗΣ.
Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ
Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: MΙΧΑΛΗΣ ΚΑΦΕΤΣΗΣ
Α’ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΣΑΒΒΑΣ ΓΙΟΡΔΑΜΝΗΣ
Β’ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΩΤΗΡΑΚΗΣ
Α’ ΤΑΜΙΑΣ: ΤΑΣΟΣ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ
Β’ ΤΑΜΙΑΣ: AΛΕΞΗΣ ΜΠΕΚΥΡΑΣ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ: ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ
ΕΦΟΡΟΣ ΥΛΙΚΟΥ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΛΛΙΓΑΣ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΥΠΟΥ&ΔΗΜ ΣΧΕΣΕΩΝ: ΣΑΒΒΑΣ ΓΙΟΡΔΑΜΝΗΣ-ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ
ΜΕΛΗ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΤΑΥΡΗΣ

ΣΑΒΒΑΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΦΕΤΖΗΣ

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΠΟΓΛΟΥ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΣΤΑΤΙΟΥ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ: ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΗΣ

ΑΛΕΞΗΣ ΦΕΡΧΑΤΙ.

1. ΤΟ ΝΕΟ ΔΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΙΟΙΗΚΗΣΗ, ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΛΟΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΙΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΥΤΗ ΣΤΓΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΤΛΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΤΕΘΕΙ.

2. ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΕΠΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥΣ ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ.

3. ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 8/6, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΕΤΕΛΕΣΑΝ ΣΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΛΥΘΙΩΝ “Ο ΦΑΡΟΣ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΤΑ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ, ΤΟ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ “PAGOTOMANIA” ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΓΩΤΟΥ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ “ΜΕΖΕ ΜΕΖΕ” ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

4. ΝΕΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 11/6/2014 ΣΤΙΣ 22¨00 ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ.