Αρχική Videos “To ΝΑΤΟ είναι όργανο …πολέμου και όχι ειρήνης!”

“To ΝΑΤΟ είναι όργανο …πολέμου και όχι ειρήνης!”

0

Το ΝΑΤΟ είναι ένα όργανο αντιπαράθεσης και όχι ειρήνης, μια πραγματική «πολεμική μηχανή» που πλησιάζει τα σύνορα της Ρωσίας, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ρωσικής προεδρίας Ντμίτρι Πεσκόφ.
«Το ΝΑΤΟ δεν είναι όργανο ειρήνης, είναι όργανο αντιπαράθεσης. Το ΝΑΤΟ σχεδιάστηκε και φτιάχτηκε με αυτόν τον τρόπο, ως όργανο αντιπαράθεσης. Είναι μια πολεμική μηχανή. Και πλησιάζει τα σύνορά μας όλη αυτή την ώρα», τόνισε μεταξύ άλλων.
«Ήμασταν άβολα και τους προειδοποιήσαμε και τους είπαμε: «Ας συζητήσουμε τις ανησυχίες μας. Αλλά δεν ήθελαν», σημείωσε, προσθέτοντας ότι η Δύση επιδιώκει τη συγκάλυψη με σιωπή ή ψέματα.

Ο ίδιος πρόσθεσε μεταξύ άλλων και τα εξής:
«Η Δύση παραπλάνησε τον τελευταίο ηγέτη της πρώην Σοβιετικής Ένωσης Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, ο οποίος ήταν εύπιστος άνθρωπος, όταν υποσχέθηκε ότι το ΝΑΤΟ δεν θα επεκταθεί. Δεν σας λένε ότι μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης, όταν εμφανίστηκε η Ρωσία, το ΝΑΤΟ, με το στρατιωτικό του δυναμικό επεκτάθηκε έξι φορές προς τα σύνορα της Ρωσίας. Έξι φορές! Είχαμε , ας πούμε, μήνας του μέλιτος με τη Δύση όταν νομίζαμε ότι είναι ρομαντικοί, ειλικρινείς και αφοσιωμένοι στον λόγο τους», είπε, προσθέτοντας ότι «αυτό ήταν ένα μεγάλο ψέμα».

Πριν από αυτό που συνέβη το 2014, «όλα ήταν μεταμφιεσμένα από ωραίες διπλωματικές ατάκες, κενές δηλώσεις, κρυμμένες από μη λειτουργικά, ανύπαρκτα σχήματα», σημείωσε.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments