Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Το μυαλό στον Λεβαδειακό

Το μυαλό στον Λεβαδειακό

0
diagoras_ethnikos2
Dodekanisos

Η πρόκριση για την φάση των οκτώ που απασχόλησε τον Διαγόρα τις τελευταίες μέρες είναι πλέον γεγονός. Παρά το γεγονός πώς έπαιζε με δέκα παίκτες από το 39΄η ομάδα του Πέτρου Ρουτζιέρη νίκησε 1-0 τον Εθνικό Αστέρα κι έγινε φέτος η μοναδική ομάδα της football league που συνεχίζει στους οκτώ του θεσμού.
Το ενδιαφέρον μέχρι τις 20 Ιανουαρίου (την ερχόμενη Τετάρτη δηλαδή ) που θα πάει στο Περιστέρι για τον πρώτο προημιτελικό με τον Ατρόμητο εστιάζεται στο πρωτάθλημα καθώς ο Διαγόρας περιμένει στο Δημ. Στάδιο της πόλης μας ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο άσχετα αν τον είχε νικήσει την πρώτη αγωνιστική του φετινού μαραθωνίου και δεν είναι άλλος από τον Λεβαδειακό.
Είναι ένα μάτς πολύ δύσκολο που αποκτά μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας καθώς ο Διαγόρας από την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα μέχρι τώρα μετράει μειον έξι ποδοσφαιριστές.
Είναι γνωστό σε όλους  πώς έχουν ήδη αποχωρήσει από τον καλοκαιρινό σχεδιασμό και μετά οι Ντιέγκο Μαρτίνεζ, Κάρλος Μασάρα, Πέτρος Ζουρούδης, Τάσος Τριανταφύλλου , ενώ ο  Πέτρος Καμινιώτης θα έχει συνάντηση με την Διοίκηση του Ατρομήτου και φυσικά η ΠΑΕ του Περιστερίου  είναι εκείνη που θα απαντήσει στο αίτημα του ποδοσφαιριστή να αποκτήσει την ελευθερία του.
Στους πιο πάνω πρέπει να σημειωθεί πώς προστέθηκε από την Πέμπτη το απόγευμα κι ο Σάββας Εξουζίδης ο οποίος ζήτησε κι έλυσε  το συμβόλαιο του για  να επιστρέψει στην Γερμανία για οικογενειακούς λόγους.
Σε ότι αφορά τον Χοσέ Ρέγιες ο ποδοσφαιριστής συναντήθηκε με τους Διοικούντες και απολογήθηκε για το πειθαρχικό παράπτωμα που υπέπεσε. Ο ποδοσφαιριστής πάντως δεν αποκλείεται να μείνει στην ομάδα και να προσφέρει τις υπηρεσίες του μέχρι την λήξη του συμβολαίου του.
Ερωτηθείς ο τεχνικός της ομάδας Πέτρος Ρουτζιερης και αναφερόμενος σε όλα αυτά τα θέματα ήταν σαφέστατος:
¨ Μεταγραφές πρέπει να γίνουν οπωσδήποτε. Το ρόστερ μας έχει μικρύνει , εκείνοι που έφυγαν πρέπει οπωσδήποτε να αναπληρωθούν καθώς θα υπάρξουν κάρτες και τραυματισμοί. Θέλουμε ενίσχυση αλλά θα πρέπει να δούμε και τι λέει και η Διοίκηση μας¨
Ο αγώνας  με τον Λεβαδειακό λοιπόν αποκτά μεγάλο βαθμό δυσκολίας μιας και ο κώουτς του Διαγόρα πρέπει να καλύψει πολλά κενά στην ενδεκάδα του καθώς
-Αποβλήθηκε στον αγώνα Κυπέλλου με τον Εθνικό Αστέρα ο Νίκος Χατζόπουλος και φυσικά δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με τον Λεβαδειακό.
-Σε ότι αφορά τον Μαρτσέλο Γκούτμαν ο ποδοσφαιριστής είναι πολύ καλύτερα και πιθανότατα να είναι έτοιμος για τον αγώνα της Κυριακής.
Οι παίκτες που αγωνίσθηκαν στο ματς με τον Εθνικό Αστέρα έκαναν την Πέμπτη σάουνα και μασάζ. Οι υπόλοιποι γυμνάσθηκαν κανονικά και θα πράξουν το ίδιο και την Παρασκευή. Το Σάββατο θα προπονηθούν μια φορά κι ο Πέτρος Ρουτζιέρης θα επιλέξει τους δεκαοκτώ για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments