Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Το μυαλό στον Εθνικό Αστέρα

Το μυαλό στον Εθνικό Αστέρα

0
diagoras_trasivoulos6
Dodekanisos

Ο αγώνας της Δευτέρας συγκεντρώνει αυτή την στιγμή το ενδιαφέρον της Διοίκησης , της τεχνικής ηγεσίας αλλά και των παικτών της ομάδας του Διαγόρα, που θέλει όσο ποτέ άλλοτε την νίκη, για να φτάσει τους επτά βαθμούς στο πρωτάθλημα football league και να μείνει ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Απέναντι του μια ομάδα που έχει κι αυτή βλέψεις στο φετινό πρωτάθλημα, που θαρθει στην Ρόδο για να πετύχει να παίξει καλό ποδόσφαιρο, αλλά και να πάρει κάτι από αυτό το παιχνίδι.
Για να είναι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού ο Διαγόρας την Δευτέρα θα πρέπει:
-Τεχνική ηγεσία και παίκτες να μην έχουν επηρεασθεί από τα τελευταία γεγονότα των παραιτήσεων και να κάνουν το καλύτερο δυνατόν μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
-Αλλά και να ξεδιπλώσουν όλες τις αρετές τους και τα καλά στοιχεία που όντως διαθέτουν σαν ομάδα, για να πάρουν την νίκη και τους τρεις βαθμούς.
Καθοδηγητής από τον πάγκο ο Πέτρος Ρουτζιέρης ο οποίος διαδέχεται σε αυτό το μάτς τον Σούλη Παπαδόπουλο, που παραιτήθηκε από το πόστο του. Ο Ρουτζιέρης είχε και πέρυσι επωμισθεί για το μάτς με τον Παναιτωλικό αυτή την ευθύνη, και τα πήγε περίφημα.
Το ίδιο αποτέλεσμα (την νίκη) θέλει να έχει ο Διαγόρας και σε αυτό το μάτς.
Σήμερα γυμνάσθηκαν κανονικά οι κυανέρυθροι, προκειμένου να είναι έτοιμοι για τον αγώνα της Δευτέρας, αλλά δυστυχώς θα παραταχθεί με απώλειες κόντρα στον Εθν. Αστέρα, αφού οι τραυματίες δεν μπήκαν ούτε χθες σε κανονικούς ρυθμούς και κατά τα φαινόμενα δεν θα είναι στην διάθεση του Πέτρου Ρουτζιέρη την Δευτέρα.
Από τους τραυματίες οι Μαρτσέλο Γκούτμαν  και Πέτρος Καμηνιώτης δεν γυμνάσθηκαν καθόλου, ενώ και οι Ντιέγκο Μαρτινεζ και Σάββας Εξουζίδης αισθάνθηκαν και χθες ενοχλήσεις και η συμμετοχή τους στον αγώνα της Δευτέρας, καθίσταται αδύνατη.
Οι υπόλοιποι παίκτες πλην του τιμωρημένου Νίκου Προβατιδη, θα είναι στην διάθεση του Πέτρου Ρουτζιέρη για το μάτς με τον Εθν. Αστέρα. Οι παίκτες του Διαγόρα θα γυμνασθούν Σάββατο και Κυριακή, ολοκληρώνοντας έτσι την προετοιμασία τους για τον αγώνα με την ομάδα της Καισαριανής.
Από το γραφείο τύπου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments