Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Το μυαλό στην Αναγέννηση

Το μυαλό στην Αναγέννηση

0
diagoras_ethnikos2
Dodekanisos
Συνέχισε σήμερα κανονικά την προετοιμασία του ο Διαγόρας εν όψει της Κυριακάτικης επίσκεψης στην Καρδίτσα. Η 30η αγωνιστική, τον φέρνει αντιμέτωπο της Αναγέννησης, μιας ομάδας που θέλει βαθμούς για να μπορεί να ελπίζει στην παραμονή στην Κατηγορία.
Από την άλλη πλευρά, ο Διαγόρας θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις του και τα θετικά αποτελέσματα, για να μην παρεκκλίνει του στόχου του που δεν είναι άλλος από την είσοδο στο γκρουπ των ομάδων που θα οδηγηθούν στα πλέη οφ, για να διεκδικήσουν μια θέση που οδηγεί στην Σούπερ Λίγκα.
Οι κυανέρυθροι ύστερα μάλιστα από την καθοριστικής σημασίας νίκη τους επί της Βέροιας, διατηρούν αμετάβλητη την πίστη και την καλή ψυχολογία, πώς θα μπορέσουν να πράξουν, αυτό που υποσχέθηκαν πρώτα στους εαυτούς τους και στην συνέχεια στον κόσμο του Διαγόρα . Την καλύτερη δυνατή πορεία και ει δυνατόν τον τερματισμό πάνω από την έκτη θέση, την οποία κατέχουν τώρα στον βαθμολογικό πίνακα.
Παρά τα προβλήματα οικονομικής φύσεως που εξακολουθούν να  υπάρχουν, τηρούν τον λόγο τους στο ακέραιο και μαζί με τον Πέτρο Ρουτζιέρη οδηγούν τον Διαγόρα στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
Ο Πέτρος Ρουτζιέρης γύμνασε τους παίκτες του και σήμερα σε κανονικούς ρυθμούς, αλλά είναι γνωστό πώς θα πάει στην Καρδίτσα με προβλήματα τιμωριών και απουσιών, που θα αφήσουν σίγουρα στην Ρόδο, μερικούς από τους έμπειρους  παίκτες της ομάδας.
-Πρέπει να σημειωθεί πώς δεν προπονήθηκε καθόλου ο Γιώργος Σαλαμαστράκης, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και θεωρήθηκε σωστό να μην γυμνασθεί καθόλου, για να προφυλαχθεί . Ο Σαλαμαστράκης θα δοκιμάσει να προπονηθεί σε κανονικούς ρυθμούς και αύριο. Από αυτήν την  προπόνηση θα καθορισθεί η όχι η συμμετοχή του στην αποστολή, που θα φύγει για την Καρδίτσα το Σάββατο το απόγευμα .
-Σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να προστεθούν ακόμα αυτές του Στάθη Προβατίδη ο οποίος ακολουθεί και πάλι ειδικό πρόγραμμα και η συμμετοχή του στην αποστολή πρέπει να θεωρείται αδύνατη, αφού δεν έχει μπει ακόμα σε κανονικούς ρυθμούς της ομάδας.
-Μόνος του προπονήθηκε και ο Νεμάγια Ζλάτκοβιτς, ο οποίος αισθανόταν κάποιες ενοχλήσεις στο τραυματισμένο πόδι του και θεωρήθηκε σωστό να μην καταπονηθεί .
-Υπενθυμίζεται πώς είναι εκτός αγώνα ήδη, οι τιμωρημένοι Μπάρτος Ταραχούλσκι και Μαρτσέλο Γκούτμαν.
Οι κυανέρυθροι θα προπονηθούν σε κανονικούς ρυθμούς και αύριο αλλά και μεθαύριο το πρωί και στην συνέχεια ο Πέτρος Ρουτζιέρης θα ανακοινώσει τους δεκαοκτώ της αποστολής, που θα φύγουν το Σάββατο το απόγευμα αεροπορικώς για την Αθήνα και από κει οδικώς για την Καρδίτσα.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments