Αρχική Videos “Το mrna εμβόλιο της Pfizer μπορεί να εισέλθει στα ηπατικά κύτταρα”

“Το mrna εμβόλιο της Pfizer μπορεί να εισέλθει στα ηπατικά κύτταρα”

0

Το αγγελιοφόρο RNA (mRNA) από το εμβόλιο COVID-19 της Pfizer μπορεί να εισέλθει στα ανθρώπινα ηπατικά κύτταρα και να μετατραπεί σε DNA, σύμφωνα με Σουηδούς ερευνητές στο Πανεπιστήμιο Lund, όπως αναφέρει το theepochtimes.com

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι όταν το εμβόλιο mRNA εισέρχεται στα ανθρώπινα ηπατικά κύτταρα, ενεργοποιεί το DNA του κυττάρου, το οποίο βρίσκεται μέσα στον πυρήνα, για να αυξήσει την παραγωγή της έκφρασης του γονιδίου για τη δημιουργία mRNA.

Στη συνέχεια, το mRNA φεύγει από τον πυρήνα και εισέρχεται στο κυτταρόπλασμα του κυττάρου, όπου μεταφράζεται σε πρωτεΐνη LINE-1. Ένα τμήμα της πρωτεΐνης που ονομάζεται ανοιχτό πλαίσιο ανάγνωσης-1, ή ORF-1, επιστρέφει στη συνέχεια στον πυρήνα, όπου προσκολλάται στο mRNA του εμβολίου και μεταγράφεται αντίστροφα σε DNA ακίδας.

«Σε αυτή τη μελέτη παρουσιάζουμε στοιχεία ότι το εμβόλιο mRNA μπορεί να εισέλθει στην ανθρώπινη κυτταρική σειρά του ήπατος. Στη συνέχεια, μέσα σε έξι ώρες μεταγράφεται αντίστροφα ενδοκυτταρικά σε DNA», αναφέρουν οι ερευνητές. Και αυτό είναι κάτι που έρχεται σε αντίθεση με τα όσα υποστήριζε ο CDC. «Το γενετικό υλικό που παρέχεται από τα εμβόλια mRNA δεν εισέρχεται ποτέ στον πυρήνα των κυττάρων σας», ανέφερε το CDC στην ιστοσελίδα του με τίτλο «Μύθοι και γεγονότα για τα εμβόλια κορωνοϊού».

Η Pfizer δεν σχολίασε τα ευρήματα της σουηδικής μελέτης λέγοντας μόνο ότι το εμβόλιο mRNA της δεν αλλάζει το ανθρώπινο γονιδίωμα. «Το εμβόλιο μας για τον COVID-19 δεν αλλάζει την αλληλουχία DNA ενός ανθρώπινου κυττάρου», δήλωσε εκπρόσωπος της Pfizer στους The Epoch Times σε ένα email. “Δίνει στο σώμα μόνο οδηγίες για την οικοδόμηση ανοσίας.”

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments