Αρχική Στήλες Απόψεις To …μπιφτέκι γυρίζει κατά το δοκούν…

To …μπιφτέκι γυρίζει κατά το δοκούν…

0
Dodekanisos

Γράφει ο Δημήτρης Δραγάτης

Τα όσα εξακολουθούν να διαδραματίζονται στο Ελληνικό ποδόσφαιρο με την περιβόητη αναδιάρθρωση είναι πλέον εξωφρενικά. Δυστυχώς οι ομάδες θα πρέπει να περιμένουν και άλλο (πόσο ακόμα άραγε;) για να μάθουν πως θα είναι η επόμενη ημέρα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και σε ποια κατηγορία θα παίζουν. Είναι απίστευτο και όμως Ελληνικό αγαπητοί μου φίλοι.

Έχουμε πιάσει Αύγουστο, θα πάμε μάλιστα και στα μέσα του και ουδείς μπορεί να γνωρίζει με βεβαιότητα τι θα γίνει. Είναι φανερό πως ο πρόεδρος της ΕΠΣΔ Παναγιώτης Διακοφώτης που είναι και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ και είναι από τους λίγους υγιώς σκεπτόμενους, συνεχίζει να κάνει ότι περνάει από το χέρι του με όλες του τις δυνάμεις προκειμένου να περάσει το ορθό. Και αυτό όπως έχουμε εξηγήσει πολλές φορές είναι η κατάργηση της τρίτης επαγγελματικής κατηγορίας και η δημιουργία δυο. Αυτό είναι το μοντέλο που «κουμπώνει» στα Ελληνικά δεδομένα και νομίζω ότι δεν χωρά ανταπόδειξη επ’ αυτού (δεν χρειάζεται να αναλύσουμε και πάλι τους λόγους).

Όμως στην πατρίδα μας, η φωνή του ενός και ίσως και μερικών ακόμα δεν είναι αρκετές καθώς το δυστύχημα είναι ότι τις τύχες του ποδοσφαίρου τις διαχειρίζονται κάποιοι παράγοντες που προωθούν τα δικά τους συμφέροντα και κάνουν τις μικροπολιτικές τους, ικανοποιώντας πολλές φορές τον εγωισμό τους. Είναι ξεκάθαρο ότι η Ομοσπονδία, άγεται και φέρεται από αυτούς, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με το Ελληνικό κράτος το οποίο ανέχεται τραγικές καταστάσεις. Κάποιοι από αυτούς που ψήφισαν κατά της μιας ενιαίας Β’ Εθνικής, είναι αυτοί που πριν την ψηφοφορία άλλα έλεγαν.

Την κρίσιμη ώρα όμως το …μπιφτέκι γύρισε αλλιώς. Ως συνήθως. Είναι φανερό πως όσο συνεχίζεται αυτή η κατάσταση και κουμάντο κάνουν οι λίγοι, δεν πρόκειται να γίνει το απαιτούμενο restart στο Ελληνικό ποδόσφαιρο…

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments