Αρχική Videos Το Μπέτις – Σεβίλλη διακόπηκε γιατί αντικείμενο τραυμάτισε παίκτη

Το Μπέτις – Σεβίλλη διακόπηκε γιατί αντικείμενο τραυμάτισε παίκτη

0
Dodekanisos

Άδοξο και πρόωρο τέλος είχε το ντέρμπι της Ανδαλουσίας ανάμεσα σε Μπέτις και Σεβίλλη για το κύπελλο Ισπανίας στο «Benito Villamarín». Συγκεκριμένα, τον αγώνα στιγμάτισε η ρίψη σιδερένιου αντικειμένου που τραυμάτισε ποδοσφαιριστή των φιλοξενούμενων με αποτέλεσμα να επέλθει η οριστική διακοπή στο 43ο λεπτό και με το σκορ ισόπαλο στο 1-1. 

Το ακραίο περιστατικό συνέβη μετά το γκολ από απευθείας κόρνερ που πέτυχε ο Φεκίρ, για να ισοφαρίσει το τέρμα που είχε σημειώσει ο Γκόμεζ για την Σεβίλλη. Καθώς οι παίκτες της Μπέτις πανηγύριζαν, ένα σιδερένιο αντικείμενο εκτοξεύτηκε από την κερκίδα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι ο Joan Jordan της Σεβίλλης. Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής δέχθηκε άμεσα τις πρώτες βοήθειες και αργότερα σηκώθηκε και μπόρεσε να αποχωρήσει. Σύμφωνα με τη MARCA διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Από εκεί και πέρα, ο διαιτητής De Burgos Bengoetxea, οι βοηθοί του και οι ομάδες αποχώρησαν για τα αποδυτήρια. Λίγο αργότερα η Ισπανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (RFEF) ενημέρωσε ότι το παιχνίδι διακόπτεται οριστικά.

Η Ομοσπονδία είναι και η αρμόδια για να αποφασίσει για την τύχη της αναμέτρησης. Σύμφωνα με ορισμένα ισπανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, το πιθανότερο σενάριο είναι ο αγώνας να συνεχιστεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία από το σημείο της διακοπής του, είτε σε άδειο ή με περιορισμένο αριθμό θεατών γήπεδο είτε σε άλλη έδρα.

Πάντως, για όσους δεν γνωρίζουν το ντέρμπι της Ανδαλουσίας αποτελεί ένα από τα πιο φανατικά στην Ισπανία, αλλά και τον πλανήτη. Ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που διακόπτεται αναμέτρηση των δύο ομάδων για ρίψη αντικειμένων. Πίσω στο 2007 ο τότε προπονητής της Σεβίλλης, Juande Ramos είχε πέσει αναίσθητος από μπουκάλι που είχε εκτοξεύσει φίλαθλος της Μπέτις.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments