Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Το μήνυμα του Δημάρχου Αντώνη Καμπουράκη

Το μήνυμα του Δημάρχου Αντώνη Καμπουράκη

0
Dodekanisos

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου η νέα χρονιά να βρει όλες τις Ροδίτισσες και όλους τους Ροδίτες με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία. Με δημιουργικότητα σε κάθε επιχείρηση και ευημερία σε κάθε ροδίτικο σπίτι. Με δύναμη και ελπίδα, σε πείσμα των δυσκολιών. Με περισσότερο χαμόγελο και αισιοδοξία στην καθημερινότητα μας.
Στον ευλογημένο και φιλόξενο τόπο μας που γοητεύει ολόκληρο τον κόσμο, η νέα χρονιά έρχεται με την προσδοκία η Ρόδος να ανέβει ψηλότερα, να ξανακερδίσει την αίγλη και τη λάμψη που αξίζει, να προσελκύει όλο και περισσότερους επισκέπτες υψηλότερων εισοδηματικών κατηγοριών σε όλη τη διάρκεια του έτους. Η προσδοκία αυτή είναι μια ρεαλιστική δυνατότητα της νέας χρονιάς και ως Δημοτική Αρχή έχουμε τη βούληση να την αξιοποιήσουμε υπεύθυνα και να επιτύχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα για όλους, για την τοπική οικονομία και κοινωνία, για κάθε Ροδίτη ξεχωριστά.
Ενώνουμε τις ευχές, τα όνειρα και τις προσδοκίες όλης της Ρόδου. Όλοι μαζί, Δήμος και δημότες, δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας ώστε να μην αλλάξουμε απλά τη χρονιά αλλά να αλλάξουμε τη Ρόδο. Είναι στο χέρι μας, το 2020 να είναι χρονιά – ορόσημο, χρονιά που θα βάλουμε τα γερά θεμέλια της Ρόδου του 21ου αιώνα, της Ρόδου που μας αξίζει και μας κάνει περήφανους.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments