Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Το …μέταλλο του νικητή!

Το …μέταλλο του νικητή!

0
rodos aris
Dodekanisos

Το μέταλλο του νικητή απέδειξε πως έχει η Ρόδος η οποία επικράτησε και του Αρη Αρχαγγέλου στο Δημοτικό Στάδιο με 3 – 2. Αν και οι «κιτρινόμαυροι» έδειχναν να πατούν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο στο δεύτερο ημίχρονο και πίεσαν τους παίκτες του Σάκη Ναλμπάντη, εντούτοις οι «πράσινοι» απέδειξαν πως δεν τα παρατάνε μέχρι και το τέλος. Στο πρώτο ημίχρονο, η Ρόδος ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο της και χωρίς να εντυπωσιάσει είχε τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στην επανάληψη όμως ο Άρης ανέβηκε, ισοφάρισε και πίεσε τους αντιπάλους του αλλά τελικά προδόθηκε από ένα λάθος στην άμυνα.
Στο 41’ μετά από κόρνερ του Λερογιάννη, ο Σταμάτης Καντιμοίρης από κοντά έκανε το 1 – 0.
Στο 45’ ο Γιώργος Καντιμοίρης μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά, έκανε τη σέντρα και ο Κοτσίκος στην προσπάθεια του να διώξει έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του κάνοντας το 2 – 0.
Στο 60’ μετά από σουτ του Λαμπριανού έξω από την περιοχή, ο Καλημέρης έβαλε το κεφάλι του στην πορεία της μπάλας και έκανε το 2 – 1.
Στο 83΄’ μετά από κόρνερ του Λαμπριανού, ο Σαπαλίδης με κεφαλιά από κοντά έκανε το 2 – 2 αλλά στο 87’ μετά από λάθος στην άμυνα του Άρη, ο Καστρουνής «έκλεψε» τη μπάλα, πάσαρε στον ολομόναχο Καλημέρη και αυτός με πλασέ πέτυχε το 3 – 2.
Σημειώνεται ότι στο 46’ μετά από σέντρα του Σταμάτη Καντιμοίρη από τα δεξιά, ο αδελφός του Γιώργος, έκανε ανάποδο ψαλίδι στέλνοντας τη μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο
δοκάρι.
Στο 77’ αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα (κόκκινη) για χέρι ο Γιώργος Καντιμοίρης.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΡΟΔΟΣ: Ράτζα, Σκαφίδας, Σ. Καντιμοίρης, Ριζόπουλος, Γκάιδας, Καστρουνής, Παπαστεφάνου (81’ Καμπούρης), Λερογιάννης (89’ Αθανασίου), Γ. Καντιμοίρης, Ευγενικός, Βασιλαράκης (66’ Καλημέρης)
ΑΡΗΣ: Χρυσανθής, Κοτσίκος, Φαρμακαλής, Καλημέρης, Δημητριάδης (46’ Σαπαλίδης), Χατζηνικόλας, Κοντόγιαννος, Σκυλλαράκης (71’ Πίτσης), Μαρκόπουλος, Λαμπριανός, Στάππας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments