Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Το «man» που έγινε … «μ……ς!»

Το «man» που έγινε … «μ……ς!»

4
panousis psaras
Dodekanisos

Αγανακτισμένος από την αποβολή του στο χθεσινό παιχνίδι με τον Φοίβο Κρεμαστής είναι ο ποδοσφαιριστής του ΑΣ Χάλκης Νίκος Πανούσης. Ο ίδιος απέστειλε επιστολή μέσω της οποίας αναφέρει τα ακόλουθα:
«MAN……IN BLACK!!!!!!
Όταν μιλάμε για αδικίες στο ποδόσφαιρο είναι λίγο κλισέ η έκφραση αλλά αυτό παρά ήταν! Σε φάση που ελεγχόταν μόνο από τον «κύριο» Αχιολά (επόπτη), διαμαρτυρήθηκε όλη η ομάδα μου, μαζί και ο πάγκος, παίκτες, προπονητές και εξέδρα. Μια βαβούρα από βρισιές και από φωνές… Ο «κύριος» Αχιολάς άκουσε εμένα να του λέω, τι δίνεις ρε μ……α. Ενώ του είπα, τι δίνεις ρε μαν (άνδρα). Είναι μια λέξη που συνηθίζω να χρησιμοποιώ, εντός και εκτός γηπέδων και την οποία καθόλη τη διάρκεια του 1ου ημιώρου μιλούσα με τον «κύριο» Αχιολά, λέγοντας του πόσο θέλει ακόμα ρε μαν; Και ο οποίος μου απαντούσε κανονικά… Ξέρω εγώ, 10 λεπτά, 20 λεπτά… Λίγη σημασία έχει τι μου έλεγε… Το θέμα είναι ότι δεν έδειχνε να παρεξηγεί τη λέξη μαν. Όταν πήγα κοντά να τον ρωτήσω (αφού είχε σηκώσει το σημαιάκι του), τι έγινε τώρα, μου είπε κατά λέξη:
ΑΧΙΟΛΑΣ: «ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΜΑ……ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΜΕ ΕΛΕΓΕΣ ΜΑΛΑΚΑ»
ΠΑΝΟΥΣΗΣ:-ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΜΑΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑ….
ΑΧΙΟΛΑΣ: «ΟΧΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΜΑ….
ΠΑΝΟΥΣΗΣ -ΩΡΑΙΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΠΑ ΤΙΠΟΤΑ….ΜΑ ΣΕ ΕΙΠΑ
ΑΧΙΟΛΑΣ: «ΟΧΙ ΘΑ ΜΕ ΕΛΕΓΕΣ Μ…..Α
ΠΑΝΟΥΣΗΣ -ΜΑ ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ «ΜΕ ΕΙΠΕ ΜΑ»;
ΑΧΙΟΛΑΣ: «ΑΦΟΥ ΘΑ ΜΕ ΕΛΕΓΕΣ…ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΧΑΖΟΣ ΕΙΜΑΙ»
Θα τον έλεγα… Δεν τον είπα… Τότε βγήκε η κόκκινη κάρτα για εμένα. Για τη φάση αυτή υπάρχουν μάρτυρες και από την ομάδα του Φοίβου, ποδοσφαιριστές οι οποίοι άκουσαν τι είπα. Το μέλλον του «κυρίου» Αχιολά σίγουρα θα είναι λαμπρό αφού κατάφερε σε ένα παιχνίδι σαν αυτό το χθεσινό και ενώ το σκορ ήταν 0 – 4, να αποβάλλει παίκτη της γηπεδούχο ομάδας χωρίς λόγο. Ή μάλλον, με τον λόγο ότι θα τον έλεγα μ……α! Μόνο αστείο μπορώ να το χαρακτηρίσω. Και βέβαια αν ήταν κάποια έδρα άλλης ομάδας, που υπάρχουν τέτοιες, δεν θα έκανε κάτι τέτοιο. Οι αδύναμοι την πατάνε συνήθως και αυτοί που δεν έχουν «έδρες». Αυτά ήθελα να πω προς αποφυγή παρεξηγήσεων για το άτομο μου και για το ποιος είμαι πραγματικά. Ο διαιτητής κ. Δουλγέρης από την μεριά του, έκανε το σωστό και με απέβαλλε και στον αγώνα ήταν πολύ καλός. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα του Φοίβου γιατί είναι ακλόνητο φαβορί για το πρωτάθλημα και στην ομάδα μου συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν. Λίγο υπομονή και θα έρθουν και τα καλά αποτελέσματα»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
mpampis1234
mpampis1234
10 years ago

xaxaxaxaxaxaxaaaaa………………

mitsaras
mitsaras
10 years ago

ΜΑ ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ «ΜΕ ΕΙΠΕ ΜΑ»; xaxaxaxaxaxa

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ
10 years ago

Αστα Νικολα ψαχνουνε για θυματα οι καραγκιοζηδες!!!

man
man
10 years ago

Για το ΡΕ δεν υπάρχει τιμωρία;