Αρχική Videos Το Λος Άντζελες προειδοποιεί για την επαναφορά της χρήσης μάσκας

Το Λος Άντζελες προειδοποιεί για την επαναφορά της χρήσης μάσκας

0

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να επανέλθουν οι μάσκες τις επόμενες εβδομάδες στο Λος Άντζελες όπως δήλωσε ξεκάθαρα η Διευθύντρια Δημόσιας Υγείας Barbara  Ferrer κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου.

«Εάν τόσο οι δείκτες νοσηλείας, οι νέες εισαγωγές για κορωνοϊό όσο και το ποσοστό των κλινών που καταλαμβάνονται από ασθενείς ξεπεράσουν το όριο, η κομητεία του Λος Άντζελες θα επιστρέψει στην καθολική κάλυψη εσωτερικών χώρων», δήλωσε χαρακτηριστικά. Η ίδια εξήγησε πως οι μάσκες θα επανέλθουν εάν το Λος Άντζελες έχει μέσο ημερήσιο ποσοστό εισαγωγών στα νοσοκομεία 10 άτομα ανά 100.000 ή εάν περισσότερο από το 10 τοις εκατό των νοσηλειών αφορά σε ασθενείς που έχουν κορωνοϊό.

Μετά την τοποθέτηση αυτή αρκετοί της αντιπολίτευσης επέκριναν την πιθανότητα η κομητεία να επιστρέψει στις υποχρεωτικές μάσκες. Υπενθυμίζουμε ότι το 2021 και στις αρχές του 2022, υπήρξαν συχνές διαμαρτυρίες σε όλο το Λος Άντζελες για την εντολή της μάσκας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα φέτος, το Λος Άντζελες επρόκειτο να επαναφέρει την απαίτηση μάσκας σε εσωτερικούς χώρους, καθώς οι αξιωματούχοι ισχυρίστηκαν ότι υπήρξε αύξηση των κρουσμάτων. Ωστόσο, η κομητεία διέκοψε την εκ νέου εφαρμογή της εντολής της μάσκας αφού μειώθηκαν τα ποσοστά κρουσμάτων και οι νοσηλείες.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments