Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Το Λαύριο πέρασε από το Βενετόκλειο!

Το Λαύριο πέρασε από το Βενετόκλειο!

0
1
Dodekanisos

Πραγματοποιώντας μια πολύ καλή εμφάνιση, το Λαύριο πέρασε από το κλειστό γυμναστήριο της Ρόδου επικρατώντας του τοπικού Κολοσσού με 72 – 61. Οι «θαλασσί» έχασαν από έναν καλύτερο αντίπαλο που έδειξε πολύ διαβασμένος και δίκαια κατάφερε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις καλύτερες προδιαγραφές. Γρήγορο και με πολλές φάσεις. Για αυτό το λόγο υπήρχαν πολλά λάθη και από τις δύο ομάδες, κάτι που βόλευε τον Κολοσσό. Υπήρχαν αρκετές εναλλαγές στο σκορ με τους γηπεδούχους να είναι μπροστά στο τέλος του δεκαλέπτου με 13 – 12. Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Κολοσσός αντιμετώπιζε αρκετές δυσκολίες στα μαρκαρίσματα. Παρόλα αυτά όμως, κατάφερε να προηγηθεί με 20 – 17 στο 14′. Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο, ανέτρεψαν την εις βάρος τους διάφορα με πρωταγωνιστή τον Σακελλαρίου και προσπέρασαν στο ημίχρονο 30 – 36.
Το Λαύριο συνέχισε και στο δεύτερο ημίχρονο να παίζει καλύτερα απέναντι στον Κολοσσό που είχε πολλά λάθη και επιπόλαιες επιθέσεις. Παρόλα αυτά, με τρίποντο του Λαρεντζάκη, οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο στο τρίτο δεκάλεπτο να προηγηθούν με 50 – 48 και το Βενετόκλειο σηκώθηκε στο πόδι. Από εκεί και πέρα όμως, έδειξαν και πάλι κακό αγωνιστικό πρόσωπο με κακές επιλογές. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι έδειξαν πιο συγκεντρωμένοι και πολύ αποφασισμένοι για τη νίκη με αποτέλεσμα να τα καταφέρουν.
Τα δεκάλεπτα: 13-12, 30-36, 50-48, 61-72
Κολοσσός Ρόδου (Λυκογιάννης): Λαρεντζάκης 13 (1), Λίντεν 5 (1), Ρέλεφορντ 8, ΜακΓκί 10, Λιούις 2, Μπιλλής, Οικονομόπουλος, Μανωλόπουλος 8 (2), Ντέιβις 13, Γεωργαλλής, Αγγελάκος, Άχονεν 2.
Λαύριο (Σερέλης): Γιανγκ 2, Κρουμπάλι 15 (1), Νίξον 15 (1), Γιαννακόπουλος 7 (2), Μπάρλος 7 (1), Τσίρος, Σακελλαρίου 13 (3), Νικολακόπουλος, Περράκης 3 (1), Κακλαμανάκης, Μπέμπης, Έβανς 10 (2).

-Στο 12’ το παιχνίδι διακόπηκε για περίπου μισή ώρα λόγω μπλα άουτ που σημειώθηκε στο Βενετόκλειο εξαιτίας βλάβης στον υποσταθμό της ΔΕΗ
-Στις εξέδρες του Βενετοκλείου υπήρχαν και περίπου 30 φίλοι του Λαυρίου οι οποίοι πανηγύρισαν τη νίκη της ομάδας τους.

Γιάννης Αρφαράς

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments