Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου “Το λάθος δεν φτιάχνεται με λάθος”

“Το λάθος δεν φτιάχνεται με λάθος”

0
Dodekanisos

Άλλη μια τοποθέτηση με αφορμή τα όσα έγιναν στο πρόσφατο παιχνίδι με τον ΟΦ Ιστρίου, έκανε ο πρόεδρος του Ευαγόρα Νίκος Φιλίππου. Αναλυτικά, τα όσα είπε είναι τα ακόλουθα:

“Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω κάτι σχετικά με το τελευταίο συμβάν το οποίο πήρε πολύ μεγάλες διαστάσεις πανελλαδικά. Και συγκεκριμένα αναφέρομαι στο περίφημο,# VAR # μέσο κινητού τηλεφώνου στον αγώνα τής ομάδας μου ΑΟ ΕΥΑΓΌΡΑ ΡΟΔΟΥ με αντίπαλο την ομάδα του ΟΦΙ ΣΤΡΙΟΥ το οποίο και μέτρησε γκολ σε βάρος μας.

Ζούμε σε ένα νησί το οποίο σχεδόν όλοι γνωριζόμαστε σχεδόν με το μικρό μας όνομα, καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι κάποια πράγματα θα πρέπει να ξεκαθαρίζουν για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, εγώ λοιπόν από την μεριά μου και θα μιλήσω σέ προσωπικό επίπεδο δεν έχω κάτι με τα παιδιά, εννοώ τους διαιτητές του περίφημου αυτού αγώνα , και γιατί άλλωστε να έχω, ξέρω πολύ καλά ότι είναι αξιόλογοι άνθρωποι και πάνω απ’ όλα οικογενειάρχες, και τονίζω σέ προσωπικό επίπεδο και έξω από το γήπεδο…!!!

Όσο αφορά τα υπόλοιπα πού έχουν να κάνουν με το άθλημα πού ανήκουμε και στην ουσία υπηρετούμε με αγάπη και αφοσίωση εκεί είμαστε υποχρεωμένοι να προστατεύουμε τον σύλλογο μας με όλη μας την δύναμη, αυτό κάναμε και στο συγκεκριμένο παιχνίδι το οποίο νιώθουμε από την δικιά μας οπτική γωνία αδικημένοι, διότι το λάθος δεν φτιάχνεται με λάθος”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments