Αρχική Videos «Tο κράτος πλουτίζει φτωχοποιώντας τον πληθυσμό!»

«Tο κράτος πλουτίζει φτωχοποιώντας τον πληθυσμό!»

0

«Tο κράτος πλουτίζει φτωχοποιώντας τον πληθυσμό», επεσήμανε μεταξύ άλλων αναφερόμενος στο θέμα της ενεργειακής κρίσης, ο Michael Brunner, δικηγόρος και πρόεδρος ομοσπονδιακού κόμματος του MFG, που θα είναι υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές του Οκτωβρίου. Μιλώντας στο Report24 μεταξύ άλλων τόνισε και τα εξής:

«Οι τιμές της ενέργειας θα πρέπει να μειωθούν δραστικά άμεσα και η κυβέρνηση θα πρέπει να λάβει τα κατάλληλα μέτρα. Και δεν το έχει καταφέρει εδώ και πολύ καιρό. Οι φορολογικές εισφορές που επιβαρύνουν τις τιμές της ενέργειας θα πρέπει να μειωθούν σημαντικά ή ο φόρος επί των πωλήσεων θα πρέπει να ανασταλεί πλήρως, τουλάχιστον για ορισμένο χρονικό διάστημα».
Ο ίδιος επεσήμανε πως «το κράτος πρέπει να προστατεύει τους πολίτες του από τη φτώχεια. Και έχουμε ήδη μια κατάσταση εδώ σήμερα στην οποία περίπου το 25 τοις εκατό, «το ένα τρίτο του συνολικού πληθυσμού δεν μπορεί πλέον να αντέξει το κόστος της καθημερινής ζωής».

Ο ίδιος νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι, με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του τόνισε ότι «θα απέλυε αμέσως ολόκληρη την ομοσπονδιακή κυβέρνηση και θα ανάγκαζε την άρση όλων των εναπομεινάντων μέτρων για τον κορωνοϊό».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments