Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Το κοινωνικό τους πρόσωπο…

Το κοινωνικό τους πρόσωπο…

0
15
Dodekanisos

Το κοινωνικό τους πρόσωπο θα δείξουν αύριο αρκετοί από τους αθλητές που θα πάρουν μέρος στην διοργάνωση του ποβοβόλεϊ που όπως είναι γνωστό φέτος θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 29 και 30 Ιουνίου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Καλλιπάτειρα». Το απόγευμα θα επισκεφτούν το νοσοκομείο και θα δώσουν αίμα ενώ παράλληλα θα γίνουν και μέλη του συλλόγου Αιμοδοτών της Ρόδου. Με την κίνηση αυτή θέλουν να αναδείξουν την σπουδαιότητα της αιμοδοσίας και να στείλουν το μήνυμα σε όλο τον κόσμο του νησιού μας.
Επίδειξη γυναικείου ποδοβόλεϊ
Στο μεταξύ, οι διοργανωτές, θέλοντας να δώσουν ένα διαφορετικό χρώμα στον μεγάλο τελικό ο οποίος αναμένεται και φέτος να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον του φίλαθλου κόσμου. Πριν την έναρξη του λοιπόν, μερικές από τις κοπέλες που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο στο νησί μας θα κάνουν μια πολύ όμορφη επίδειξη ποδοβόλεϊ.
Αυξάνονται οι συμμετοχές
Ολοένα και αυξάνεται ο αριθμός αυτών που θα συμμετάσχουν στους αγώνες του διημέρου. Όπως όλα δείχνουν, ο φετινός αριθμός των ζευγαριών που θα αγωνιστεί θα είναι μεγαλύτερος από την περσινή διοργάνωση. Μέχρι στιγμής δυο από τα δυνατά ζευγάρια είναι των Νικήτα Μαλλιάκα και Σάββα Παφιάκη και Κώστα Πελέκη και Γιώργου Τριχιά. Το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να γίνουν γνωστά και τα υπόλοιπα ονόματα

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments