Αρχική Επικαιρότητα Το ΚΙΝΑΛ κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα για… αντιγραφή!

Το ΚΙΝΑΛ κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα για… αντιγραφή! [pics & vid]

0
Dodekanisos

Για… ξεκάθαρη αντιγραφή (copy paste) κατηγορεί το ΚΙΝΑΛ τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα. 

Αφορμή για την συγκεκριμένη κίνηση από μεριάς ΚΙΝΑΛ στάθηκε το σλόγκαν «νέα αρχή», το οποίο χρησιμοποίησε ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στο περιθώριο της 85ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: «Ωραίο σύνθημα το νέα αρχή. Ήταν του ΠΑΣΟΚ, το 2015. Απλά τότε ο κ. Τσίπρας ήταν αγκαζέ με τον κ. Καμένο και πίστευε ότι θα μείνουμε εκτός Βουλής».

Η δημοσίευση του Παύλου Χρηστίδη 

Το σχόλιο του Άδωνι Γεωργιάδη

Παράλληλα ο Άδωνις Γεωργιάδης, δεν άφησε ασχολίαστη την φράση με την οποία τελείωσε την ομιλία του ο κ. Τσίπρας. «Να είστε βέβαιοι ότι είμαστε έτοιμοι και αποφασισμένοι να σηκώσουμε ξανά τον ήλιο πάνω από την Ελλάδα», τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Για να λάβει την εξής απάντηση από τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων: «Έβαλα να δω λίγο την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα και νόμιζα ότι βλέπω ΠΑΣΟΚ… πάνε και τα κόκκινα και τα ροζ και τα πορτοκαλί… μόνον πράσινα όλα πίσω του», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γ. Οικονόμου για την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα

Την ίδια στιγμή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου τοποθετήθηκε και εκείνος για την ομιλία του στη ΔΕΘ, του Αλέξη Τσίπρα. Συγκεκριμένα χαρακτήρισε «αδύναμο να δώσει απαντήσεις στα μεγάλα ερωτήματα του αύριο και στις ανησυχίες του σήμερα», τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. 

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εμφανίστηκε αδύναμος να απαντήσει στα μεγάλα ερωτήματα του αύριο και στις ανησυχίες του σήμερα. Παρά τα πανάκριβα σκηνικά ο κ. Τσίπρας έδειξε ότι είναι ξεπερασμένος. Αγκυλωμένος στο παρελθόν. Σε ένα κόσμο που δεν υπάρχει πια. Η σκέψη του και η πολιτική του συγκρότηση δεν έχουν καμιά αναφορά στην εποχή της 4ης βιομηχανικής επανάστασης. Στον νέο κόσμο που ανατέλλει. Εκφράζει τη βαθιά συντήρηση. Σε κάθε επίπεδο: οικονομικό, κοινωνικό, πολιτικό και πολιτισμικό. Δεν τοποθετήθηκε πολιτικά απέναντι στο κύμα ανορθολογισμού και λαϊκισμού που ενδημεί στον πολιτικό χώρο που ηγείται. Το οποίο ζημιώνει τη χώρα, εν μέσω πανδημίας. Δεν κατάφερε να παρουσιάσει μια συμπαγή και πειστική πολιτική πρόταση, πλαισιωμένη από σαφές και μελετημένο οικονομικό σχέδιο. Ξανά παροχές χωρίς κοστολόγηση και ξανά διαγραφή χρεών. Ήταν λες και το ημερολόγιο έδειχνε 2014. Μόνο που σήμερα όλοι γνωρίζουν τι ακολούθησε μετά. Η απόπειρα της «νέας αρχής» σκιαζόταν συνεχώς από τις λέξεις «επιστροφή» και «κατάργηση». Την ώρα που η Ελλάδα αλλάζει με ένα άλμα ευημερίας στο αύριο, ο διακαής πόθος του κ. Τσίπρα είναι ηεπάνοδος στην εξουσία με κάτι ανάλογο της συγκυβέρνησης με Βαρουφάκη και Καμμένο. Μέχρι εκεί φτάνει ο πολιτικός του ορίζοντας. Και αυτό τα λέει όλα».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments