Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Το… κάστρο καλά κρατεί!

Το… κάστρο καλά κρατεί!

0
antimaxos oloi
Dodekanisos

Παρότι βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ ο Αντίμαχος κατάφερε να πάρει τελικά το τρίποντο αφού επικράτησε του Κλεάνθη με 2-1 στην Αντιμάχεια κράτωντας αήττητη την έδρα του σε ακόμα ένα παιχνίδι, για την 16η αγωνιστική της Α΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.
Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά καταφέρνοντας να προηγηρούν στο σκορ στο 10΄, όταν ο Καρίκης λίγο κάτω από το κέντρο έκανε το σουτ με την μπάλα λόγω και του δυνατού αέρα να παίρνει περίεργη τροχιά και να καταλήγει στο «παραθυράκι» του Μιχαλάκη. Αυτό το σκορ έμεινε μέχρι την ανάπαυλα.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι «κόκκινοι» μπήκαν αποφασισμένοι αφού στο 52΄ ο Πής ισοφάρισε σε 1-1. Σαν να μην έφτανε αυτό για τους Παραδεισιώτες η ομάδα του Γιώργου Σταμάτη έκανε δύο λεπτά αργότερα την ολική ανατροπή με τον Πη από κοντά να πετυχαίνει το 2-1 που τελικά έμεινε μέχρι το φινάλε χαρίζοντας έτσι ακόμα ένα τρίποντο στην ομάδα της Αντιμάχειας.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Δημαράκης (Αλέκος, Πατσιαούρας)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΝΤΙΜΑΧΟΣ: Μιχαλάκης , Καράλιαμης, Ιωαννίδης (88’ Ανδρογιώργης), Μποϊλής (83’ Σκαλέρης Γ.), Σωτίρι, Ζιώγας, Μπεκιρλάρι (63’ λ.τ Κάρλος), Χατζησουλεϊμάν, Πης, Βλαντιμίροφ, Συνεσίου.
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Καστανάκης, Καψαλάκης, Καρίκης, Κρομύδας, Γιαννίκος, Γιατσιάτσιος (54’ λ.τ Πατακάς), Πελέκης, Ποζατζίδης, Θάνος (85’ Ατσίδης), Λερογιάννης, Πλύγκος.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments