Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Το… κάστρο έπεσε!

Το… κάστρο έπεσε!

0
ialisos thiella
Dodekanisos

Την πρώτη εντός έδρας ήττα μετά από τέσσερα χρόνια γνώρισε ο Ιάλυσος καθώς έχασε από τη Θύελλα Ραφήνας με 2-0 στο «Οικονομίδειο», σε αναμέτρηση που άνοιξε την 7η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Ιάλυσος ήταν καλύτερος στην μεγαλύτερη διάρκειά του χάνοντας μάλιστα μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ με αποκορύφωμα το δοκάρι που είχε μετά το σουτ του Παυλίδη στο 32΄. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν να βγουν μπροστά και να απειλήσουν την εστία του Κλεάνθη Παπαδόπουλου με κάποιες βαθιές μπαλιές και μακρινά σουτ.
Στην επανάληψη η Θύελλα μπήκε δυνατά δείχνοντας να πατάει καλύτερα από τους «ερυθροκίτρινους». Τελικά το σκορ άνοιξε σε μια ανύποπτη φάση που δεν σίγουρα δεν μύριζε γκολ. Στο 52΄ ο Ζέκιο έκανε την βαθιά μπαλιά ο Παπαδόπουλος δεν συνεννοήθηκε με τον Φυλακούρη και ο υψηλόσωμος αμυντικός έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Σαν να μην έφτανε αυτό η Θύελλα διπλασίασε στο 66΄ τα τέρματα της με το κοντινό πλασέ του Βαζέχα ύστερα από πάσα του Αφράτη. Το τελευταίο εικοσάλεπτο ο Τοξοβόλος είχε την κατοχή ωστόσο βρήκε μπροστά του την πολυπρόσωπη άμυνα της Θύελλας και αποτέλεσμα αυτού ήταν να μείνει το 0-2 μέχρι το φινάλε. Να σημειωθεί ότι λίγο πριν την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο διαιτητής απέβαλλε τον Ηλία Φυντάνη από τον πάγκο του Ιάλυσου για έντονη διαμαρτυρία.
Από τους νικητές ξεχώρισαν οι Χαρακτίδης και Βαζέχα, Από τον Ιάλυσο οι Παυλίδης και Σπάρταλης.
Το παιχνίδι διεύθυνε ο Θεόδωρος Πουλόπουλος με βοηθούς του, τους Καρακελλέ και Κορώνα όλοι του συνδέσμου Πειραιά.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΙΑΛΥΣΟΣ: Παπαδόπουλος, Κοκκίνης, Λίτσος (80΄ Μόσχος), Φυλακούρης (69΄ Καρπαθάκης), Ρεκλείτης, Αχείμαστος, Σπάρταλης, Χατζηφούντας, Παυλίδης, Δελαπόρτας, Βαλιτζό
ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ: Παπαδόπουλος, Γκίκας, Φύτρος, Μανουσάκης, Αφράτης, Δημητρίου, Χαρακτίδης, Βαζέχα (89΄ Μπουντάκης), Ντόσκας (70΄ Κούνας), Παναγιωτόπουλος, Ζέκιο (54΄ λ.τρ. Στάφα)

Παναγιώτης Κεπέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments