Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου To ήθελε περισσότερο

To ήθελε περισσότερο

0
orfeas doksa
Dodekanisos

Παίζοντας πιο επιθετικά στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, Ορφέας επικράτησε με 2 – 1 της Δόξας Ψίνθου στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων και πήρε μια πολύτιμη νίκη στην προσπάθεια που κάνει για να εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο δυνατά τον αγώνα και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ από νωρίς. Η Δόξα ισορρόπησε στη συνέχεια και κατάφερε να φθάσει στην ισοφάριση. Στην επανάληψη όμως οι γηπεδούχοι ανέλαβαν και πάλι την πρωτοβουλία των κινήσεων και κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα που της έδωσε τη νίκη.
Το φιλμ του αγώνα
9’ Πάσα του Ζωάννου στον Ροδίτη μέσα στην περιοχή, αυτός ελίχθηκε και με πλασέ από διαγώνια θέση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
11’ Προσπάθεια του Ροδίτη από δεξιά, γύρισμα στον Τσαγκάρη που σούταρε από τη μικρή περιοχή, με τον Στεργενάκη να αποκρούει.
17’ Ο Κυριαζής ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Στόιο και κέρδισε το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τσοπάνογλου, που ευστόχησε για το 1-1.
32’ Μακρινό σουτ του Κιάρι στο οριζόντιο δοκάρι, ο Γκρέμσι πήρε το «ριμπάουντ» πλάσαρε από κοντά, όμως οι αμυντικοί της Δόξας έδιωξαν πάνω στη γραμμή.
43’ Σουτ του Τσοπάνογλου έξω από την περιοχή, δύσκολη απόκρουση του Μαθιού.
57’ Σέντρα του Μετάι από δεξιά, ο Παπαδόπουλος με κεφαλιά στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (2-1).
62’ Λάθος στην άμυνα της Δόξας, ο Γκρέμσι πήρε τη μπάλα, σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής, λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Αντωνάς (Στεργαλάς, Γεωργάς)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΟΡΦΕΑΣ: Μαθιός, Τσικούρης, Παπαδόπουλος, Στόιος, Κιάρι, Ροδίτης, Κουλουριώτης, Τσαγγάρης (26’ λ.τ. Μετάι), Γκρέμσι, Ζωάννου (51’ Γαλουζής), Μανδαλιός (71’ λ.τ. Σκιαθίτης)
ΔΟΞΑ ΨΙΝΘΟΥ: Στεργενάκης (46’ Τόππος), Π. Στελλάς, Μ.Α. Στελλάς, Μπίλι, Χ. Ορφανός, Ρουμελιώτης (26’ Τσούλλος), Καλόψυχος, Κυριαζής, Τσοπάνογλου, Κιλασίν, Οχτάρας

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments