«Το Ισλάμ είναι έτοιμο να κατακτήσει την Ευρώπη, η οποία …εξαφανίζεται!»

0
Dodekanisos

Για μια άνευ προηγουμένου κρίση που αντιμετωπίζει η Ευρώπη λόγω της μαζικής μετανάστευσης, έκανε λόγο ο πρώην επικεφαλής της υπηρεσίας πληροφοριών της Γερμανίας Χανς-Γκέοργκ Μαάσεν κατά την διάρκεια πρόσφατης συνέντευξης του στο FPO TV. Τόνισε μεταξύ άλλων κρούοντας το καμπανάκι του κινδύνου ότι «το Ισλάμ είναι έτοιμο να κατακτήσει την Ευρώπη». Η Γερμανία και η Αυστρία θα μπορούσαν να κάνουν πολλά για να σταματήσουν την κρίση αλλά επιλέγουν να μην το κάνουν. Μας πλησιάζει μια εντελώς διαφορετική κουλτούρα. Δεν είμαστε καθόλου προετοιμασμένοι για αυτό, καθώς είμαστε ανίκανοι να επιλύσουμε τις συγκρούσεις ακόμη και με τη βία, όπως κάνουν οι οικογενειακές φυλές από τα αραβικά κράτη».

«Αυτοί οι άνθρωποι επιλύουν τις συγκρούσεις με βία, ενώ οι άνθρωποι στην Κεντρική Ευρώπη πιστεύουν ότι αυτό μπορεί να γίνει μόνο μέσω των δικαστηρίων. Οι Ευρωπαίοι θα υποκύψουν στο Ισλάμ. Αφενός, επειδή δεν μπορούν καν να δουν αυτή τη σύγκρουση να έρχεται, και από την άλλη, επειδή είναι ανίκανοι να επιλύσουν τις συγκρούσεις με παρόμοιο τρόπο», είπε, δηλώνοντας ότι «το τελικό αποτέλεσμα θα είναι η σταδιακή καταστροφή των Ευρωπαϊκών πολιτισμών».

Ο ίδιος τόνισε με νόημα και τα εξής:
«Οι Ευρωπαίοι πολιτικοί επιτρέπουν ενεργά τη μαζική μετανάστευση επειδή θέλουν έναν διαφορετικό πληθυσμό. Η πολιτική αριστερά ακολουθεί την πορεία της αντιγερμανικής ιδεολογίας. Όσο πιο ετερογενής είναι ένας πληθυσμός, τόσο λιγότερο ικανός να έχει δημοκρατικό λόγο. Όσο περισσότερο η πολιτική δέχεται μετανάστες από άλλες χώρες, τόσο περισσότερο η πολιτική επηρεάζει τα εκλογικά αποτελέσματα. Αυτοί οι μετανάστες στη συνέχεια ψηφίζουν διαφορετικά από τους ντόπιους».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments