Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Το «γύρισε» η Δήμητρα

Το «γύρισε» η Δήμητρα

0
Dodekanisos

Παίζοντας καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο, η Δήμητρα Δαματριάς επικράτησε με 2 – 1 του Πολυβώτη Νισύρου και πήρε το «τρίποντο». Η νίκη αποκτά μεγαλύτερη αξία αν αναλογιστεί κανείς ότι οι γηπεδούχοι έχαναν με 1 – 0 και κατάφεραν να «γυρίσουν» το παιχνίδι.

Το κύριο χαρακτηριστικό της αναμέτρησης ήταν ο πολύ δυνατός άνεμος ο οποίος επηρέαζε τις κινήσεις των παικτών και των δυο ομάδων. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 33’ με τον Ι. Σφακιανό. Η Δήμητρα βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει στο 44’ με σουτ του Λοκάκη (1 – 1). Το τελικό 2 – 1 πέτυχε ο Τ. Θεουλάκης στο 81’.

Σημειώνεται ότι στο 85’ ο Πολυβώτης έφθασε στην ισοφάριση με τον Ι. Σφακιανό όμως το τέρμα αυτό δεν μέτρησε ποτέ διότι ο παίκτης των φιλοξενούμενων υποδείχθηκε σε θέση οφσαϊντ.

Το παχνίδι διαιτήτευσε ο Βλάχος (Καραβελατζή, Γιαννούλης)

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΗΜΗΤΡΑ: Β. Πηδιάκης, Αμοιρόπουλος, Μ. Θεουλάκης, Φιακέτι, Γ. Πηδιάκης, Αυγενικού, Γουμαράς, Εξαδάκτυλος, Λολάκης, Τ. Θεουλάκης (86’ Κινατόφσκι), Κωστιού (50’ Π. Θεουλάκης)
ΠΟΛΥΒΩΤΗΣ: Ν. Χαρτοφύλλης, Πατρίκης, Α. Σφακιανός, Χ. Χατζηνικολάου (80’ Δολδούρης), Κακιάς, Β. Κ. Χατζηνικολάου, Β.Δ. Χατζηνικολάου, Καραγάννης (60’ Κανιαρός), Παπαδάκης, Ι. Σφακιανός, Πάπα

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments