Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου Το φ.α. «καίει» τον Απόλλωνα

Το φ.α. «καίει» τον Απόλλωνα

0
papavasileiou_antonis
Dodekanisos
Το γεγονός ότι ο νεαρός «βοηθός» Νεκτάριος Λατσός ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά τα όσα είχαν γίνει σε βάρος του, ήταν η αιτία σύμφωνα με τον διαιτητή Αντώνη Παπαβασιλείου (φωτό) που διέκοψε οριστικά το παιχνίδι του Ατρομήτου Διμυλιάς με τον Απόλλωνα Απολλώνων. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα μέσα από τα αναγραφόμενα του στο φύλλο αγώνα. Συγκεκριμένα, ο διαιτητής, μεταξύ άλλων γράφει και τα ακόλουθα:
«Στο 73’ λεπτό του αγώνα και ενώ το παιχνίδι θα επανεκκινούσε με ελεύθερο λάκτισμα είδα τον δεύτερο βοηθό μου Λατσό Νεκτάριο να σηκώνει την σημαία του. Αμέσως πήγα κοντά του και μου είπε ο ποδοσφαιριστής Μιχάλης Μακαρούνας του είπε «μ…….ο κανόνισε». Αμέσως πήγα στον εν λόγω παίκτη και τον απέβαλλα με κόκκινη κάρτα. Εκείνη την στιγμή ο εν λόγω ποδοσφαιριστής έτρεξε προς το μέρος του δεύτερου βοηθού απειλητικά μαζί με ακόμα έξι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Απολλώνων. Και ενώ ο δεύτερος βοηθός προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας, τον κυνήγησαν μέχρι το κέντρο του γηπέδου και ένας εξ αυτών, ο Γουλάρας Κωσνταντίνος κλώτησε τον δεύτερο βοηθό στον μηρό. Εκείνη την στιγμή κατευθυνθήκαμε στα αποδυτήρια, όταν αντιληφθήκαμε ότι φίλαθλοι μας πέταξαν τρεις πέτρες και μια από αυτές πέρασε δίπλα μας. Και μας φώναζαν «όταν θα έρθετε στα Απόλλωνα θα σας γ………ε». Μέσα στα αποδυτήρια διακρίναμε ότι ο δεύτερος βοηθός ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση για να συνεχίσει το παιχνίδι. Οπότε και διεκόπη.»
Τι ανέφερε ο αρχηγός του Απόλλωνα

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αρχηγός του Απόλλωνα Απολλώνων Θ. Δάσσιος ζήτησε να γράψει δικές του παρατηρήσεις στον αντίστοιχο χώρο που του δίνει το δικαίωμα το φύλλο αγώνα. Συγκεκριμένα ανέφερε:
«Ο ποδοσφαιριστής Μακαρούνας δεν είπε «μαλακισμένο κανόνισε» αλλά απευθύνθηκε σε συμπαίκτη του και είπε προσέξτε το οφσαίντ γιατί το παιδί είναι κοιμισμένο. Στην κλερκίδα υπήρχα φίλαθλοι και των δυο ομάδων. Προσωπικά δεν αντιληφθήκαμε πέτρες να πέφτουν αλλά αν έγινε δεν ήταν από φιλάθλους του Απόλλωνα.»
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments