Το ευχαριστώ του Συλαϊδόπουλου στον Παναθηναϊκό

To δικό του ευχαριστώ για τη συνεργασία που είχε με τον Παναθηναϊκό έκανε μέσω ανάρτησης του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος. Ο Κώος προπονητής αναφέρει τα ακόλουθα:

“Μετά από 6 χρόνια η συνεργασία μου τον Παναθηναϊκό έφτασε στο τέλος της. Με το παρών μήνυμα θα ήθελα ευχαριστήσω,ολους τους παίκτες από ακαδημία ως την πρώτη ομάδα, τους συνεργάτες- συναδέλφους και υπαλληλικό προσωπικό της ΠΑΕ για την συνεργασία σας και την υποστήριξη σας από την πρώτη μέρα που με υποδεχτήκατε στον σύλλογο.

Ο καθένας από εσάς, υπήρξε ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητας μου τα προηγούμενα χρόνια.

Είμαι ευγνώμων προς τον σύλλογο και τους ανθρώπους του (γιατί για μένα ο σύλλογος είναι οι άνθρωποι του) για την εμπιστοσύνη που εισέπραξα και την εξελικτική μου πορεία τόσο σαν προπονητής, αλλά πολύ περισσότερο σαν άνθρωπος,μέσα σε έναν τόσο μεγάλο οργανισμό.

Αντλώ χαρά γνωρίζοντας ότι έχουμε βοηθήσει αρκετά από τα παιδιά που προέρχονται από την ακαδημία να βρίσκουν ρόλο και να γίνονται σημαντικοί για την πρώτη ομάδα και τον σύλλογο.

Σήμερα ολοκληρώνεται τυπικά η επαγγελματική μου σύνδεση με τον σύλλογο, σε καμία περίπτωση όμως δεν μπορεί να αλλοιώσει ούτε το 1% της συναισθηματικής σχέση μου προς όλους εσάς.

Εύχομαι τα καλύτερα για τον σύλλογο,καλή συνέχεια σε όλους…”

Διαβάστε επίσης:

Επικαιρότητα

Ελεύθερη Πένα

Αθλητικά Νέα

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments