Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 To ευχαριστώ του Σιδηρόπουλου

To ευχαριστώ του Σιδηρόπουλου

0
Dodekanisos

Το δικό του ευχαριστώ με αφορμή την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Super League 2 λέει με ανακοίνωση του ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Διαγόρας Μάκης Σιδηρόπουλος. Αναλυτικά:

“Αισθάνομαι την υποχρέωση στο τέλος μιας πολύ δύσκολης και απαιτητικής χρονιάς να τοποθετηθώ δημόσια και να κάνω τον απολογισμό της ομάδας μας. Πρώτα από όλα, πρέπει να αναφερθώ στον άνθρωπο που μετουσίωσε το όνειρο μας σε πραγματικότητα και μας εμπιστεύτηκε. Το όνομα του, Άγγελος Γιαννακόπουλος!

Έναν άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από κάθε κίνηση μας και είναι εκεί για εμάς, να στηρίζει κάθε ενέργεια μας και ποτέ δεν επεδίωξε την προσωπική προβολή! Σε αυτή τη δύσκολη χρονιά, ο Διαγόρας κατάφερε να κερδίσει τον ποδοσφαιρικό σεβασμό από όλους τους αντιπάλους του, τόσο στους αγωνιστικούς χώρους, όσο κι έξω από αυτούς. Στη συνέχεια, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή μας κύριο ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ ΘΕΟΔΟΣΗ, ο οποίος έδωσε τα πάντα σε αυτή την ομάδα κι έβαλε γερές βάσεις για το μέλλον. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους συνεργάτες του, οι οποίοι με επιμονή και υπομονή βοήθησαν στα μέγιστα να καταφέρει η ομάδα τους στόχους της, με άκρως επαγγελματική κι επιστημονική συμπεριφορά που αρμόζει σε ομάδες της μεγαλύτερης κατηγορίας.

Το μεγαλύτερο ευχαριστώ απευθύνεται στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, έναν έναν ξεχωριστά, ακόμα και στα παιδιά που δεν συνέχισαν με την ομάδα ως το τέλος της χρονιάς. Ήταν οι πρωταγωνιστές αυτής της προσπάθειας και είναι άξιοι συγχαρητηρίων. Θα έχουν πάντα τον αμέριστο σεβασμό μου. Θα ήταν λάθος μου, να μην αναφερθώ στους επιφανείς επιχειρηματίες του νησιού και πρώτα από όλα, στον κύριο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ, που βοήθησε τα μέγιστα ακόμα μια χρόνια, δείχνοντας ότι είναι πραγματικός Διαγορίτης. Επίσης, στους κυρίους ΝΙΚΟ ΣΑΒΒΑΪΔΗ, ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΣΑΠΗ και ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΤΖΗΜΑΝΩΛΗ, για όλη τη βοήθεια που προσέφεραν στη διάρκεια της χρονιάς, με την παρουσία τους δίπλα στην ομάδα.

Θα κλείσω με ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κόσμο του Διαγόρα, που ήταν δίπλα στην ομάδα. Στις χαρές, αλλά περισσότερο στις δύσκολες στιγμές της ομάδας, όπως οφείλουν οι πραγματικοί οπαδοί του Διαγόρα. Ήταν άτυχοι, επειδή λόγω των πρωτόγνωρων συνθηκών, ο κόσμος του Διαγόρα ήταν μακριά από την αγαπημένη του ομάδα. Πάντως, όλοι νιώθαμε την στήριξη τους!
Θα ήθελα να πω κι ένα μεγάλο ευχαριστώ, στους αφανείς ήρωες που βρίσκονται πίσω από την ομάδα καθημερινά και δεν φαίνεται ποτέ η δουλειά τους. Ο Διαγόρας έχει πλούσιο μέλλον και σίγουρα θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί τα επόμενα χρόνια!

Η ΠΑΕ Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ 1905 παρέχει ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον και οικονομική συνέπεια στους ανθρώπους που υπηρετούν την ομάδα και κτίζει τις βάσεις για εξέλιξη και πρόοδο, σε όλα τα επίπεδα, για τα επόμενα χρόνια!”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments