Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Το ευχαριστώ του Ροδίων

Το ευχαριστώ του Ροδίων

0
Dodekanisos

Ανακοίνωση με αφορμή το πρόσφατο παιχνίδι με αντίπαλο τον ΟΦΗ εξέδωσε η διοίκηση της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ροδίων Άθλησις. Αναλυτικά, το πλήρες κείμενο αναφέρει τα ακόλουθα:

“Το καλύτερο και πιο συναρπαστικό παιχνίδι που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια στο κλειστό του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις, παρακολούθησαν το προηγούμενο Σάββατο όσοι μας τίμησαν με την παρουσία τους στο γήπεδο. Αντικειμενικά, οι δύο καλύτερες ομάδες της Α2 (σε όλους τους ομίλους) προσέφεραν ένα εξαιρετικό θέαμα στους φιλάθλους, μεγαλύτερου επιπέδου απ’ ότι της ίδιας της κατηγορίας, κρατώντας σε εγρήγορση τους θεατές σε όλα τα σετ.
Η ομάδας μας βγήκε νικήτρια από αυτόν τον αγώνα και σημαντικό ρόλο έπαιξε όχι μόνο η παρουσία του κόσμου που γέμισε το κλειστό αλλά και ο παλμός που έδιναν οι 300 περίπου θεατές καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ανταπόκριση που δείξατε για άλλη μια φορά στο κάλεσμά μας.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ για το μέχρι στιγμής μεγάλο ενδιαφέρον του κόσμου για τον αγώνα του Κυπέλλου με τον Ηρακλή.
Στον αγώνα με τον ΟΦΗ, το Δωδεκανησιακό βόλεϊ έδωσε βροντερό «παρών» εντός γηπέδου αλλά και στις εξέδρες και χαιρόμαστε που πλέον εντάσσεται στις αθλητικές προτιμήσεις όλων μας.
Αυτό φάνηκε από την ήδη μεγάλη ανταπόκριση για κράτηση εισιτηρίων του επικείμενου αγώνα Κυπέλλου με την ιστορική ομάδα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, όπου μέσα σε δύο μέρες έχουν εξαντληθεί τα πρώτα 120 εισιτήρια και απομένουν ακόμα 80.
Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας ότι πρέπει να προμηθευτούν τις θέσεις τους μέχρι την Παρασκευή 15/2/2019 από τη γραμματεία του αθλητικού κέντρου καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα μπορούν να προμηθευτούν μόνο όποιες θέσεις είναι διαθέσιμες μέχρι εξαντλήσεως.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα μεγάλο μπράβο γιατί η ιστορία γράφεται και εσείς είστε βασικοί πρωταγωνιστές.
Με εκτίμηση,
Οι αθλητές και η Διοίκηση του Ροδίων άθλησις”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments